Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdo mě volal?

Od: tazatelka odpovědí: 13 změna:
775065734...prosím mě nejde ta stránka kdo mě volal. Děkuji za vyhledávání..

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

8x

Neznámé číslo? Nevolám zpět a je mi jedno kdo to byl.

hodnocení

0x

Šmejdi z Polska.

Pokud to máš ověřené, dej to na kdomi.volal.cz/... Alespoň informuješ další "napadené".

Již se stalo, díky za info :-D

09.03.21 11:02

*palec*

@wamp jak to víte?

Tak jsem tam zkusila zavolat, zvedla to mladá paní, že nikomu dneska nevolala, jen svojí účetní. Na podvodnici nevypadala.

@satam vždyť to je jiné číslo!

hodnocení

0x

Předvolbu 775 má operátor Vodafon. Jinak nelze ohledně tohoto čísla nic jiného najít. Tak vyčkejte, až Vám zavolá znova a zvědněte to. Může to být také omyl nebo nějaká nabídka a snaha Vám prodat něco, bez čeho se podle nich nemůžete obejít. ;)

hodnocení

0x

Mohl to být normální omyl, nechápu, proč zde hned musíte číslo zveřejňovat. Na netu k dohledání není.

hodnocení

0x

Když nestihnu zvednout, nebo je v telefonu ticho, tak to neřešim. Na neznámá čísla rozhodně nevolám zpět. Taky se Vám může stát, že bude Váš hovor do vedlejší obce přesměrován třeba přes Argentínu a Vy se nedoplatíte. Pokud to bylo něco důležitého, dotyčný zavolá znovu.

motak
Ne, tohle se opravdu nemůže stát.

xenofob
hodnocení

0x

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @maverick z důvodu porušení pravidel poradny. ]

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]