Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pracovní smlouva pro změně majitele

Od: lulu* odpovědí: 2 změna:
Dobrý den, pracuji na čerpací stanici a šéf nám oznámil, že bude odcházet a ČP si pronajme jiná osoba. Ještě jsem tohle.nikdy nezažila a zajímalo by mě, jak je to s pracovními smlouvami zaměstnanců po zkušebnce.
Měla jsem za to, že kromě nového majitele se nic nezmění, ale někdo taky tvrdí, že při odchodu šéfa zanikají i naše smlouvy a my musíme podepsat nové a znovu projít zkušební dobou.
Což se mi zdá jako nesmysl, ale nevyznam se v tom ví tady někdo, jak to probíhá? Děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Přečtěte si tohle pracomat.cz/...

hodnocení

0x

Zalezi na tom, ci "sef" firmu predal / posunul inemu majitelovi a teda vy zostanete v pracovnom pomere s Pumpa s.r.o. a nic sa nemeni

ALEBO

prejdete pod uplnu novu firmu Benzin a nafta s.r.o., vtedy koncite v jednej firme s odstupnym a zacinate v druhej, ak vas tam vezmu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]