Nejste přihlášen/a.
Měl jsem před 2 týdny potvrzen covid. Lehký průběh, ale v polovině jsme začal trochu kašlat. Spíše dráždivý suchý kašel, trochu i vlhký. Hlavně po ránu. Jako kdybych ještě chytnul nějakou lehčí virózu. A už se to zhruba ten týdne táhne.
Co myslíte - jsem vyléčen z covidu, nebo jsem ještě infekční? Není to třeba jenom postcovidový syndrom? Co myslíte?
Kamarádka /70/ prodělala drsnou formu covidu,11 dní ve vysokých horečkách. Po něm v nemocnici konstatovali, že má poškozené plíce a že se to bude hojit pomalu. Teď mne potkala, že jde z RTG plic a že nález už je mnohem lepší. Takže Váš kašel může ustupovat celé týdny..Uf!
Kašel po covidu je dlouho, mně trval celkem cca 8 týdnů, dusivý a suchý. Ale horší je, že byste mohl mít postižení plic, takže v každém případě zavolejte obvodákovi či koho máte, aby Vám raději poradil on. A jestli Vás na plicích bolí, já měla pocit drátěného kartáče při každém nadechnutí, tak Vás pošle na plicní. Na CT. A to bude dobře, aby jednou nebylo pozdě.
Máte noční dusivý kašel a s tím chcete jít mezi lidi do práce?
Snad Vám záleží na zdraví, nebo ne? Doktorka místo do práce Vás měla poslat na kontrolu na plicní - je to vážně doktorka?
No hlavně aby to nevadilo lidem v práci a Váš kašel je nerušil. Já v noci chodila bytem a dusila se kašlem, ale sousedé pak na mě zvonili, jestli jsem si byla pro léky, že je to budí - bydlím v paneláku. No, pomohl mi lék Stopkašel, co mi doporučila lékárnice - 2x velký jsem spotřebovala, ale pomohlo. Nebyl tak bolestivý hlavně. A zmizel sice později, ale jak říkám, už nebyl tak strašný.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.