Nejste přihlášen/a.
Ne, není to třeba.
uvádím následující důvod k opuštění místa trvalého pobytu nebo bydlišti v souladu s usnesením vlády č. 216 ze dne 26. února 2021:
nezbytná cesta za účelem zajištění nezbytných potřeb osob příbuzných a blízkých nebo potřeb pro jinou osobu (např. dobrovolnictví, sousedská výpomoc), zajištění péče o děti, zajištění péče o zvířata, odkládání odpadu.
uvádím, že cestuji do místa:
V čestném prohlášení není kolonka na telefon, někteří ho ani nemají.
Milane mě by zajímalo proč je u datumu, taky čas.
Když budu např. vyjíždět z Prahy Chodova a budu sjíždět Brno výstaviště, tak tam taky můžu být za dvě hodiny a taky za 4. Na dálnici asi stát nebudou. A čas tam můžu napsat kdy to budu vypisovat a nebo taky až nastartuju auto a to může být klidně rozdíl i půl hodiny.
Cestuji do místa:
Stačí obec a nebo přesná adresa?
Není zač,
já mám vyplněné čestné prohlášení, zkopírovanou větu z vyjímek a hotovo. K tomu přiložím OP, předložím při kontrole s rouškou na ústech, mile se s policistou pozdravíme a během několika vteřin odjíždím...
Podobně, jako jiní, kteří nemachrují.
Pokud pojedu za svými rodiči (obstarání životních potřeb, nákupy, lékař apod.), čím mám prokázat oprávněnost své cesty?
Stačí vaše čestné prohlášení, můžete využít formuláře, mít připravený kontakt na rodiče.
- viz - okresy.mvcr.cz/...
Takže kontakt by se uvádět měl.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.