Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám 2 syny na dis.výuce ( 11 a 10 let), nemám nárok na ošetřévné. Pracuji na dvanáctky a už nezvládám vůbec nic, natož místy přehnané nároky ze strany školy. Potřebovala bych na pár týdnů zůstat doma, peníze už neřeším ,za nejdůležitější v současné době považuji vzdělání. Mě i mému nejblžšímu okolí se vyhýbá i covid, zatím nehrozí ani karanténa.Jenže jsem zdravá a navíc Dr. je opravdu přísná a PN dává až když obrazně nesete hlavu v ruce. Je potřeba jiný ob.lékař nebo může PN vystavit každý? Lhát a vymýšlet si v současné době nějakou nemoc nechci.
Děkuji za každý nápad
Nemusíte si vymýšlet nějakou nemoc, stačí nahlásit PL, že jste měla kontakt s pozitivní osobou a necítíte se dobře, dojdete si na test a i s negativním výsledkem budete doma minimálně 10 dní, ovšem spíš déle, protože na test máte jít až 5.-7. den od kontaktu s pozitivní osobou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.