Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde koupit legal?

Od: legal odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

prosím o radu, kde se dá zakoupit papír ve formátu legal. Hledal jsem na e-shopech, kde rád nakupuji (i přímo s kancelářským materiálem) a zkoušel jsem i Google, ale žádný obchod jsem nenašel, pouze samé články s rozměry...

Netrvám přímo na legalu, poslouží i jakýkoliv jiný formát (klidně atyp), který je podobně široký, ale delší než A4 a lze ho umístit do tiskárny.

Díky moc.

PS: Prosím žádné role... To jsem už zkoušel a nefunguje to – tiskárna to akorát zmuchlá, protože se to kroutí. Navíc je s řezáním šíleně práce (potřebuji několik set listů).

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ustřihnout papír A3. Pokud jich potřebujete hodně, nechat si klidně celý balík oříznout u knihaře. Probatum est.

hodnocení

0x

Na Amazonu i s dorucenim do CZ ta cca 11 dolaru, akorat postovne vyjde nekolikanasobne draz nez samotny balik.

Na Aliexpressu stejny balik za 4 dolary.

Na Aliexpresu sice stojí $4, ale s poštovným je to přez $40:-D

Pardon, ... přes

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]