Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přítel není moc na sex

Od: lia* odpovědí: 10 změna:
Asi věčný problém. V momentě kdy muž žije s ženou delší dobu jeho sexuální aktivita se blíží k bodu mrazu ( co je doma to je nuda :))Příteli se zdám pořád přitažlivá, ale tak nějak se mu do sexu nechce (asi je líný:)). Je mi 25 a jsem dost náruživá a tak se ptám: máte někdo s tímto zkušenosti? Podařilo se někomu něco podobného změnit? Srovnat aktivitu tak aby jeden nebyl zanedbávaný a druhý tlačený k tomu co ho nebaví? Díky

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Chce to vaše milování něčím ozvláštnit. Je přeci spousta poloh i míst kde se to dá dělat. Tedy ne jenom doma a na "klasiku". Co třeba nějaká romantická večeře, společná koupel či nevšední masáž. Možná ale bude nejlepší si s partnerem o tomto "problému" promluvit.

jurka*
hodnocení

0x
Jak starý je tvůj přítel?
lia*
hodnocení

Má 40. Ale znám spoustu chlapíků co jsou i v tomto věku velmi aktivní.
diana*
Má jen špatné období-to přejde:)

Co kus, to individualita. Může být, že každý hledáte jiné kvality. Může také být, že je již váš starší partner poněkud unaven a logicky nestačí vaším čerstvějším silám a nárokům. Možná kvalitu vztahu neposuzuje podle kvality či četnosti sexu, ale podle měřítek, která jsou vám ještě zatím vzdálena. Řešení je několik. Buď se smíříte s tímto pro vás nedostatkem, můžete se ale také třeba pokusit navštívit odborníka z oblasti sexuálního života, nebo si lze také pro vaši vášeň (jen pro ni) najít partnera, který by vám vaši touhu jaksi nahradil...

al bunda*

Já jich znám ještě víc, co dávají přednost ledničce, ale to nemají doma pětadvacítku. On už je za zenitem a ty teprve přicházíš do nejlepších let... Tím ho nijak neshazuju..
Možná má jiný problém, než to, že bys nebyla přitažlivá. Stres, hypertenze, nadváha, únava.. Má nárošné zaměstnání? Popiš nám, jak vypadá jeho běžný den.
Chlap ve čtyřiceti už potřebuje trochu jiný přístup, než když je mu dvacet. Už se mu nepostaví "na povel". A bude to jenom horší. Třeba se bojí, že selže, že nebude stačit (jako že nebude) a tak se milování vyhýbá. Není púro muže nic horšího, než když selže.
Projdi si tady diskuse o nedostatečné erekci a podobné, myslím, že tam najdeš odpovědi na svoji otázku.
Hodně zdaru.

lia*
hodnocení

Ahoj, díky moc za nápady. Řekla bych že to bude asi ta únava, pracuje jako učitel, ( takže zaměstnání žádná slast ;)) jen nevím co s tou únavou dělat . Záleží mi na tom, aby byl štástný a v pohodě, jen nevím jak na to. Možná ten věkový rozdíl, že nevím co potřebuje. Vždycky příjde domů hraje na počítači nebo se se mnou dívá na televizi je legrace, jsme k sobě milí, dobře se bavíme a pak jdeme spinkat jako nejlepší kamarádi*smich*. A když se o něco pokouším já tak se většinou odtáhne (nějak vtipně, aby se neřeklo) Ale jestli můžu říct tak s erekcí problémy nemá.
No tolik detailů, ten by se asi divil, kdyby to četl .
al bunda*

To máš těžké, jestli on má večer plnou hlavu "svých žáků", asi se na milování moc soustředit nebude. Jestli chceš vědět, jak zacházet s chlapem, návod k použití najdeš v knize Alana a Barbary Peaseových Proč muži neposlouchají a ženy neumí číst v mapách. Jestli si ji přečteš a pochopíš souvislosti, pak je velmi pravděpodobné, že s tím stavem dokážeš něco udělat. (Dozvíš se, proč je dobré dát chlapovi když přijde ze zaměstnání pauzu na vydechnutí, jak s ním máš mluvit tak, aby tě poslouchal, proč nenajde máslo v ledničce nebo ponožky ve skříni, atd, atd.)

Nešlo mi ani tak o možné problémy s erekcí, mimo to jsme tam probírali i další věci, které by sis měla přečíst.
Hezký den.

al bunda*

Dělat v dnešní době učitele je velmi náročné a vysilující takže vůbec se nedivím, že nemá zájem o milování. Měl by si najít něco klidnějšího.

diana*
hodnocení

0x
Mám doma něco podobného-ale už jsem si asi zvykla že to co potřebujem oba k životu je jen jednou za dva mesice...na všechno se dá zvyknout:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]