Nejste přihlášen/a.
Dobrý den prosím moc o radu jsem pozván na šedesátiny ke kamarádovi a nevím apsolutně co mu koupit ,ale upozorńuji na alkohol není a tak si rád přečtu vaše rady![]()
sword, záleží také na vašich fin. možnostech, na tom, jak dobrý a blízký je to kamarád. Máte nějaké fotky ze společných akcí? Udělejte koláž. Nebo takový koš se zdarvou výživou se vždycky hodí.., předplatné na masáže, zaplatit prodloužený víkend v lázních s nějakou tou procedurou. Jaké má zájmy? Sport? Hudbu? Zahradkářství? Nebo se dohodněte s jeho manželkou a nechte udělat krásný dort. Jí se zmenší starosti s oslavou a vy máte dárek. Možností je řada a nemusí to být ani drahé. Rozhodně bych nevolila někdy tolik oblíbenou striptérku
.Karina
Fotografuje, rybaří, houbaří, je milovník knih? Zamyslete se nad tí, co kdy okomentoval známým "to se mě líbí , ale pro mne je to už zbytečné "...
Něco co by si sám nekoupil. k.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.