Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,pokud máte na uvedenou práci chuť tak to vemte.Tyto provozy nejsou takové jak uvádí @motak.Prošel
jsem několik takových provozu naposledy v 90 letech v Itálii(podnikal jsem a byl přebytek odpadu plastu,tak jsem
hledal zařízení na jejich zpracování).Práce na extrudlu je velice čistá,většinou jej obsluhují dva pracovníci,kteří mají
za úkol doplňovat granulát do násypky extrudlu a hlídat jeho provoz(teploty ,pohyb šneku ,posuv výrobku atd.) Je
pravda,že vzduch je mírně cítit po plastu,určitě nyní je vše vylepšeno-Na provoz dohlíží hygiena a nikdo dnes ne-
dovolí,aby v provoze byly škodliviny.U takové linky jsou max 4 pracovníci.Nejedná se o klasické výrob.linky jako npř.
výroba aut a další.Myslím,že i peníze jsou dobré.Tak s chutí dotoho.
Jenom doplním,že výroba na extrudlu je podobná jako výroba npř.rohlíků.Extrudl má šnek-u rohlíků se do násypky
dává těsto,ve Vašem případě se do násypky sypou granule,které jsou již připravené na jiném provozu (sklad).
Zřejmě se jedná o nepřetržitý provoz.
Hodinové směny od po do ne a vychází to na krátký a dlouhý týden.
Pokud je to nový stroj, tak bude vychytaný a zátěž /smrádek - odsávání/ nemusí být tak velká.
Ty peníze tam jsou právě za ten provoz. V tom týdnu, kdy budete mít dlouhý týden noční, tak je to náročné. Pouze dva dny oddech. Ale každý noční snáší jinak, jak je kdo nastavený.
Já jsem třeba u stroje v tiskárně dělala velice ráda, protože když si ho seřídíte a on pěkně maká za Vás, je to pohodička, jenom chodíte okolo, kontrolujete výstup a doplňujete vypotřebovaný materiál.
Mě by systém práce vhovoval.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.