Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Extruzní linka zkušenosti a vyplatí se to dělat? práce

Od: charger® odpovědí: 3 změna:
Ahoj chtěla bych se zeptat jestli máte někdo zkušenost nebo vykonáváte práci obsluha extruzní linky pro výrobu plastových sáčků obalu pro potravinářský průmysl. Píšou tam "vzhledem k nové lince navyšujeme směnu a proto hledáme zaměstnance "
Suzy stay z toho že na té lince bude dělat více lidí, proto se chci zeptat jestli je to pakárna a nebo jestli ta práce jde v rámci možností. Je to ale na 12:00 ale plat píšou od 33.000 Kč hrubého a po zaučení a 40000kč co se mi zdá dost peněz a požadavky nejsou ani abyste měl praxi ale abyste byl samostatný a měl schopnost se učit novým věcem a loajalitu k zaměstnavateli...

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

fero*
hodnocení

3x

Dobrý den,pokud máte na uvedenou práci chuť tak to vemte.Tyto provozy nejsou takové jak uvádí @motak.Prošel

jsem několik takových provozu naposledy v 90 letech v Itálii(podnikal jsem a byl přebytek odpadu plastu,tak jsem

hledal zařízení na jejich zpracování).Práce na extrudlu je velice čistá,většinou jej obsluhují dva pracovníci,kteří mají

za úkol doplňovat granulát do násypky extrudlu a hlídat jeho provoz(teploty ,pohyb šneku ,posuv výrobku atd.) Je

pravda,že vzduch je mírně cítit po plastu,určitě nyní je vše vylepšeno-Na provoz dohlíží hygiena a nikdo dnes ne-

dovolí,aby v provoze byly škodliviny.U takové linky jsou max 4 pracovníci.Nejedná se o klasické výrob.linky jako npř.

výroba aut a další.Myslím,že i peníze jsou dobré.Tak s chutí dotoho.

doplněno 04.03.21 12:45:

Jenom doplním,že výroba na extrudlu je podobná jako výroba npř.rohlíků.Extrudl má šnek-u rohlíků se do násypky

dává těsto,ve Vašem případě se do násypky sypou granule,které jsou již připravené na jiném provozu (sklad).

motak
hodnocení

0x
Dělník u pásu, klasika. Predpokladam, že tam bude hluk, teplo a smrad z toho plastu.
Pokud vám to bude vyhovovat, lepší než cistit kostely od holubich hoven...

donaldik
hodnocení

0x

Zřejmě se jedná o nepřetržitý provoz.

Hodinové směny od po do ne a vychází to na krátký a dlouhý týden.

Pokud je to nový stroj, tak bude vychytaný a zátěž /smrádek - odsávání/ nemusí být tak velká.

Ty peníze tam jsou právě za ten provoz. V tom týdnu, kdy budete mít dlouhý týden noční, tak je to náročné. Pouze dva dny oddech. Ale každý noční snáší jinak, jak je kdo nastavený.

Já jsem třeba u stroje v tiskárně dělala velice ráda, protože když si ho seřídíte a on pěkně maká za Vás, je to pohodička, jenom chodíte okolo, kontrolujete výstup a doplňujete vypotřebovaný materiál.

Mě by systém práce vhovoval.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]