Zdravim, dneska jsem nahle zacala kašlat tak par minutek i pres to ze jsem se celou dobu citila dobre. Po dokaslani jsem vstala a najednou jsem citila jakoby z mych plic vyslo takove tlumene pisknuti. To se pak objevovalo skoro pri kazdem nadechu po dobu cca 15 minut doprovazene opravdu neprijemnym šimranim nebo brnením v plicich. Snazila jsem se co nejmin dychat, protoze to vzdy zacalo pri normalnim dychani a pri dychani zhluboka to bylo jeste silnejší. Citila jsem trochu i tlak a rano me bolela zebra ale ty me boli porad. Teď je to v pohodě, ale opravdu me to znepokojilo. Teploty nemam takže zrejme nejsem nemocna a o alergii nevim kdyby to bylo astma.Prosim poradte. Kdybych se ozvala sve doktorce tak ta me tak akorat posle na testy na covid a to mi asi nepomuze protoze si nepripadam ze bych mela covid.
@fufu - Kdybych se ozvala sve doktorce tak ta me tak akorat posle na testy na covid a to mi asi nepomuze protoze si nepripadam ze bych mela covid. Vážně si myslíte, že se tady bez vyšetření dočkáte odbornější odpovědi, než by vám dala lékařka nebo testy?
Takových už bylo... Neměli prakticky žádné příznaky a šup, Covid tam byl jako vyšitý. Pokud vím, tak virus napadá v prvé řadě plíce. Volejte co nejrychleji svému lékaři!
Zdravím. Svému lékaři zavolejte určitě. Nevím jak u vás, ale u nás Vás bez těch negativních testů do ordinace stejně nepustí (aby vás vyšetřili). A pokud u Vás negativní nebudou, budete znát příčinu hned. Ale těm testům se zřejmě nevyhnete.
Jakou jinou radu, nežli oslovit Vašeho lékaře, čekáte na poradně? Namazat si na prsa česnek, vypít co nejvíce teplé vody? To jistě ne, takže šup a volat lékaře
protoze si nepripadam ze bych mela covid. Vy víta, jak probíhá Covid?
Je Vám 17 nebo 70? Máte nějaké chronické zdravotní problémy, velké stresy? Je možné, že nějaká křeč v průduškách. Pro jistotu si dejte hořčík. Alergičtí můžeme být ze dne na den a některé virové infekce se počítaj na hodiny. A takových co mají covid a neví o tom, je taky dost.
Jinak rady akutním případům poskytuje bezplatná lékařská linka 800888155. Počkejte, jak se situace bude vyvíjet.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.