Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pohyb mezi okresy

Od: clisthert odpovědí: 2 změna:
Dobrý den, mám dotaz ohledně omezení cestování do jiného okresu.
PŘÍTELKYNĚ okres A.
JA okres B.
Přítelkyně nepracuje kvůli opatřením atak je doma v okrese A a sem tam se stará o mladšího sourozence protože rodiče normalne pracuji.
Ja pracuju v okrese B takže trvalý pobyt i zaměstnání mám mimo její okres. Na stranakch s nejčastějšími dotazy sem se dočetl že v takovém případě se musí dohodnout kde příští 3 týdny spolu budou.
No a můj dotaz teda spočívá v tom ze chceme být u ní v jejím okrese s tím že bych do svého dojizdel do práce s potvrzením. Ale nemam žádné potvrzení o bydlení u ní. Neplatím tam žádné účty ani nic čím bych to mohl dokázat. Tak úplně nevím jak s tím naložit.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Víte co? Nejlepší bude vydržet. Toto opatření není navždy, tak snad to ty 3 týdny vydržíte. ;) Ono se to pak zase změní.

futra
hodnocení

1x

To by jste u ní musel bydlet už od 28.2.2021,nyní už je pozdě.Stejně jako to mají rekreanti .Ti ale musí na tom přechodném pobytu zůstat tři týdny bez možnosti překročení okresní hranice.To jestli by vás pustili do práce přes hranice okresu není jisté ,když máte své bydlení i práci mimo její okres.To že jedete za přítelkyní není vážný důvod k překročení hranic okresů.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]