Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
studuju VŠ a v týdnu, který jsem uvedl do otázky, se mám účastnit týdenních praxí v Brně. Bohužel mám ale problém najít si nějaké bydlení, které by pro mě nebylo velkou finanční zátěží. (Škola by to následně proplatila, v tom problém není, ale bylo by pro mě těžké sehnat nějaké velké částky peněz.) Každý z naší třídy pojede na praxi sám a do jiných pracovišť, k tomu všemu jsme si museli vybrat pracoviště z katalogu, který poskytovala škola, ale kvůli epidemii se výběr dost zúžil, proto jsem skončil na místě, které je trochu " z ruky". Mohl bych se tedy zeptat, zdali nevíte o nějakém levném ubytování nejlépe v blízkosti adresy pracoviště, tedy: Armáda spásy v ČR, z. s., Centrum sociálních služeb Staňkova, Staňkova 4?
Vůbec bych se nedivil, kdyby s aktuálním vývojem epidemie byly praxe úplně zrušeny, ale i tak s tím nemůžu počítat a byl bych rád, kdybych alespoň o nějaké možnosti ubytování věděl.
Moc děkuju.
Zkuste kontaktovat Petrinum - jsou tam od neděle do čtvrtka a díky omezením snad 99% žáků od září vůbec ubytování nevyužívá. Myslím si, že budou rádi za kažou osobu na přespání.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.