Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Levné ubytování v Brně (22. 3. - 26. 3.)?

Od: dh2001* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

studuju VŠ a v týdnu, který jsem uvedl do otázky, se mám účastnit týdenních praxí v Brně. Bohužel mám ale problém najít si nějaké bydlení, které by pro mě nebylo velkou finanční zátěží. (Škola by to následně proplatila, v tom problém není, ale bylo by pro mě těžké sehnat nějaké velké částky peněz.) Každý z naší třídy pojede na praxi sám a do jiných pracovišť, k tomu všemu jsme si museli vybrat pracoviště z katalogu, který poskytovala škola, ale kvůli epidemii se výběr dost zúžil, proto jsem skončil na místě, které je trochu " z ruky". Mohl bych se tedy zeptat, zdali nevíte o nějakém levném ubytování nejlépe v blízkosti adresy pracoviště, tedy: Armáda spásy v ČR, z. s., Centrum sociálních služeb Staňkova, Staňkova 4?

Vůbec bych se nedivil, kdyby s aktuálním vývojem epidemie byly praxe úplně zrušeny, ale i tak s tím nemůžu počítat a byl bych rád, kdybych alespoň o nějaké možnosti ubytování věděl.

Moc děkuju.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkuste kontaktovat Petrinum - jsou tam od neděle do čtvrtka a díky omezením snad 99% žáků od září vůbec ubytování nevyužívá. Myslím si, že budou rádi za kažou osobu na přespání.

id
hodnocení

0x

Jdete na praxi do společností, které mají k ubytování velmi blízko. Tam jste se zeptal?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]