Dobrý den, jak je to se zustatkem na účtu když jsem na hmotne nouzi a teď budu dokladat výpis. V lednu jsem dostala vše složenkou, a pak jsem na účet vlozila 10000, v unoru jsem z toho zaplatila nájem, pak 8.2 dosly další prachy, ty jsem neutratila,1.3 jsme zaplatila nájem a zaúčtovaly se nějaký platby. K 26.2 jsem mela mít na účtě správně 10000kc, ale měla jsem tam víc. Ale ty mám jeste utrácet týden, asi do toho 8.2 než mi dojdou další. Tak by me zajímalo, musim mít na konci mesice 10000Kc jen na nájem, nebo nějakou část peněz na týden? Nebo se to neřeší? Jsem na nemocenské po úrazu, ale ted ještě vir takže jsme ani moc neutratila za jídlo.
Tím výpisem asi hlavně chtějí vidět, že nepřišel žádný příjem odjinud. A ten vklad hotovosti, to by možná stačilo nějak pro úřednici poznamenat, že se jedná o vklad hotovosti, protože ta přišla složenkou.. Tady asi hlavně ten výpis slouží na to, aby viděli, že jste třeba někde si něco nepřivydělala, něco neprodala, prostě jakýkoli příjem. Ptal bych se raději přímo toho, komu budete výpis dokládat.
a kde je napsane ze vsechny platby apod musite resit pres ucet , hotovost neexistuje?
mejmeno
No kdysi jsem chodila do práce, a najem jsem platila slušnému člověku hotově, jen mi dal podpis. Ted se změnil majitel bytu takže jiný druh platby, a navíc se mi změnil stav. Opravdu musím vynechat kontakt s lidma, mam nějaký zdravotní problémy a nesmím chytit vir. Za par let se budu muset starat o prarodiče a kdoví kdo všechno mě bude potřebovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.