Nejste přihlášen/a.
Buď ráda, přece jí to nebudeš závidět, ale přát. Říká se: Přej a bude ti přáno. Tobě jistě něco koupí i když nemáš narozeniny a je to přece tvoje maminka. A co jsi dala mamince k narozeninám ty?
Milá paní, jste neskutečně závistivá. Napsala bych i "hloupá", ale to si nemohu k Vám dovolit.
Ten Váš druh má maminku rád a dobře s ní vychází. Jistě i ona má ráda jeho. Tak proč by jí neudělal ke kulatinám radost?
Pokud dal mamince k šedesátinám za 5 tisíc dárek a Vám k šedesátinám jen za 2 tisíce, ano, je tu nepoměr. Záleží na tom, zda i Vy jste měla kulaté narozeniny, které se slaví víc, než jiné. Pokud nadále nebudete protivná a budete sekat dobrotu, třeba k těm šedesátinám také dostanete za 5 tisíc. Ale to byste se musela změnit.
Ke kulatým narozeninám jsem dostala od své vlastní mamky jedny punčocháče /navíc bleděmodré,, které se nikam nedaly vzít/ a talíř na buchtu. Ona kupovala předem, do zásoby, co kde viděla ve slevách a pak to rozdávala, pokud byla nějaká oslava. Po nějakém roce sestra dostala ke stejné příležitosti zlatou soupravu. Řetítek s přívěškem, prsten a náušnice. No a co? Mám se z toho zbláznit? Svět se točí dál. Je to už spousta let a nebýt Vašeho dotazu, ani bych na to už nevzpomínala. Jsou i jiné věci v životě, než majetek, ne?
Buďte ráda, že Vám vůbec něco dal. Někdo si ani nevzpomene. Pokud ten Váš "přítel" bude tohle číst, nic bych za to nedala, že se z něj stane rázem Váš "nepřítel." A možná by mu bylo líp. Stojí Vám to za to? Opravdu? Jaga.
Až ti bude 60, tak ti třeba taky dá 5k na křeslo
Spíš mi přijde smutný dávat jako dárek prachy.
Ano někdy peníze mohou být dobrý "univerzální" dárek. Ale spíše to svědčí o tom, že dotyčný dostatečně nezná touhy obdarovaného, je pohodlný aby o tom přemýšlel. Já osobně peníze jako dárek nemám moc rád. To mi byly milejší hodiny z bývalé NDR od přítelkyně syna, ale z dárku bylo vidět, že ví co mám rád i když hodnota vyjádřená v penězích limitovala k nule.
Zdravím. Co Vám na tom přijde smutného? Jak dlouho jste jeho přítelkyně? Mámu má celý život jen jednu. Vy buďte ráda, že jste dostala 2.000..Opravdu se Vás to tolik dotklo? Pokud ano, řekněte mu to. A příště bude chytřejší a dá Vám bombonieru a kytku. Kde jsou ty časy, kdy ženy byly rády, že si partner vzpomněl, popřál a dal kytku a pusu.
> Chtěla sem jen názor ostatních ESI by vás to mrzelo nic víc nic míň
Aha. Tak ne, nemrzelo.
Byl bych rád, že má rád své rodiče. A hrozně bych si přál, aby jednou měl hodně rád i mě. Ale vytknul bych mu ty 2 tisíce: příště žádné 2 tisíce, jestli mermomocí něco chce dát, ať přinese kousek pařížáku, indiána a takový ten barevný rumový zákusek.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.