Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pozná se alkohol přes roušku?

Od: anonymmka odpovědí: 14 změna:
Ahoj.. jednoduchá otázka už asi týden jsem v práci trochu pod vlivem.. nedávám tuhle dobu a vše. Pracuji sama nikdo si mě nevšímá. Ale pracují mezi lidma. Teď otázka. Je třeba cítit rum? Teda smíchaný se šťávou. Já myslím že ne páč na to nikdo ještě nepřišel. Ale zajímalo by mě to. Díky.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x

Ano, z dechu to neodstraní ani rouška, ani respirátor.

hodnocení

4x

Nemohu si odpustit jeden vtip.

"Policejní kontrola. Pane řidiči,jakto že z vás cítím alkohol? Řidič-Protože nedodržujete předepsaný rozestup 2 metry" :DDD

111®
hodnocení

2x

Kdo chce ten to pozná..

anonymka
hodnocení

Třeba i přes respirátor?

tomas11*
hodnocení

2x

Pozná - zrovna tak jako nekuřák kuřáka .

hodnocení

2x

Zdravím. Dost riskujete. Vyhazov nebo i nějaký prac. úraz. A budete v háji. Pokud máte problém s psychikou, vyhledejte psychologa a raději zvolte nemocenskou, než se dáte do pořádku. Podle mne rum cítit je a měla byste přestat požívat když jdete do zaměstnání dřív, než si zaděláte na malér.

hodnocení

2x

Samozřejmě, že budete cítit. Riskujete nejen problémy v práci, ale především problémy s alkoholem, resp. sama se sebou. Přestaňte chlastat a najděte si nějakého koníčka. Doba je sice divná, ale zrovna vás určitě neovlivnila tak, abyste musela pít. To by zdravotníci museli fetovat.

re
hodnocení

2x
Je to dost o hubu co píšete.Když to někdo zjistí a nahlásí to zaměstnavateli,tak vás vyhodí a připaří vám k tomu paragraf-hrubé porušení pracovní kázně.Nebudete mít nárok na podporu a práci s tímto paragrafem nebude jednoduché sehnat.Vím o čem mluvím,protože se mi to nestalo jednou ale hned dvakrát.Jednou alkohol na pracovišti a po druhé namátková kontrola a test na přítomnost omamných a psychotropních látek.Neměl jsem nárok na podporu a nebýt známých by jsem si u jiného zaměstnavatele neškrtnul.Dávejte na to bacha.Jestli pijere v práci,tak si dávejte pozor na lidi kteří vás nemají v lásce.
re
Kupte si žvýkačky nebo ústní vodu a když si "cvaknete" tak žvýkejte.Nebo to skuste něčím zajíst.Z mojí zkušenosti to někteří poznali,i když jsem si dal žvýkačku,tak pozor na to!Bacha na Bacha
anonymmka
hodnocení

Dělám na DPp tak na podporu stejně mít nárok nebudu. Ale to hrubé porušení kázně mě nenapadlo. Koníčka mám ale nejsou finance na koníčka a ani ho teď dělat nemohu. :(

iz*
hodnocení

1x

Samozřejmě, že se to pozná a poznali to i u Vás v práci.

Víte, že Vás za "požívání alkoholických nápojů" může zaměstnavatel vyhodit? Bez odstupného a bez nároku na podporu v nezaměstnanosti.

hodnocení

0x

Na koníčka nemáte finance. Ale na chlast máte? Jak je to možné?

Právě před pár dny jsme s manželem vzpomínali, jak kdysi půllitr rumu stál 32,50 Kčs. Dneska je běžná cena i 150 Kč. Pokud je v akci, pak bývá zhruba za stovku.

I tak je to moc na to, že z toho nic nemáte. Budou to jen porouchaná játra /ženy k tomu mají větší náběh než muži/, ostuda a ztráta práce. Raději bych šetřila peníze na ty koníčky, než chlastat. To vážně nedokážete pracovat bez návykové látky?

Kdysi v mé práci chodil bezpečnostní technik s alkoholtestrem. Většinou přišel na udání. /vlastnost Čechů/. A věřte, viděla jsem postupně asi 4 - 5 lidí, kteří letěli na hodinu. I jednu postarší a hodnou paní.

Vážně Vám to za to stojí? Vzpamatujte se, dokud je /snad/ ještě čas. Jinak to bude horší. Je to plíživé, nenápadné, ale snadno se toho člověk nezbaví. Vím, o čem mluvím. Jaga.

joudic*
hodnocení

0x
a proc zrovna rum, ktery ma pronikavy charakteristicky smrad, kdo ho nesnasi jako ja, ho pozna na metry

makk
hodnocení

0x

Spíš vás zachrínilo to druhé R, rozestupy. Pokud v práci dodržujete odstup ty 2m, tak je to asi v pohodě. Rouška zápach alkoholu neodstarní, ale rozptýlí ho více do stran, takže jistý účinek taky má.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma rouška

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]