Prosím Vás, je v pořádku, aby mě mailem kontaktovala úřednice z pracáku a to tak, že jde o hromadnou zprávu pro více lidí, kde maily nedá do skrytých a tedy mám teď kontakty na X dalších lidí? Na ÚP jsem se teď zaregistrovala poprvé, přišla jsem o práci kvůli aktuální situaci, takže žádnou zkušenost nemám, ale tohle mě fakt dost překvapilo :-o Nemám mail "no name" ale ze jména a příjmení a moc se mi nelíbí že paní úřednice jej takhle rozesílá
Máte pravdu. Úřednice by měla používat skrytou kopii. E-mail je osobní údaj. Slušně bych ji na to upozornila, že existuje zákon o ochraně osobních údajů. Na druhou stranu jste ale podepisovala, že Vaše údaje mohou být využity pro účely ÚP. Do toho nepatří poskytnutí třetí straně (ostatní nezaměstnání ze seznamu).
Oddíl L - Souhlasím se zpracováním svých osobních údajů pro účely zprostředkování zaměstnání a pro poskytování dalších služeb podle zákona o zaměstnanosti mpsv.cz/...
dennisa
Děkuji. Účely ÚP chápu jako předání kontaktů třeba nějaké firmě kvůli zaměstnání nebo předávání v rámci úřadu dalším kolegům. Tohle na mě působí takovým tím "Váš test na AIDS je negativní, paní Nováková"
Určitě to v pořádku není. Bohužel jste měla smůlu na jednodušší úřednici. Asi bych to nechal být , pouze bych ji slušně požádal, aby dále nezveřejňovala mé osobní údaje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.