Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výdělek z domova

Od: maeda® odpovědí: 2 změna:

Věděl by někdo o solidní práci a přivýdělku doma? Ne lepení obálek, emaily, navlékání korálkků a pod.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tohle to tu bylo mockrát. Žádný "solidní" přivýdělek neexistuje.Já se o to snažím taky a nic jsem nesehnal.

rosenberg
hodnocení

0x

Jak si všímám v okolních ulicích, tak práce doma je hodně rozšířena a očividně i výnosná. Jen v nejbližším okolí máme ve vilkách např.:

- advokátní kancelář (nejhorší auto ze tří je cca rok stará AUDIna S4 dcery, standardní dovolená Seychely)

- veterinární ambulanci (loni zastřešený bazén se solárním vyhříváním a nová EURO OKNA v celé vile)

- masáže a fyzioterapie (zlí jazykové tvrdí, že s ohledem na životní úrověň sousedky se nemůže jednat jen o běžné masáže - je to fakt krásná ženská), ale já tomu nevěřím, když někdo něco skutečně umí a je pracovitý, tak ho úspěch nemůže minout.

- "garážový" autoservis (nové zateplení nekontaktním způsobem - žádný polystyrén vč. luxusní fasády , nové auto FORD MONDEO GHIA 2.0 TDCI, 2 děti na VŠ)

Zkuste si vybrat s takových činností, které jsou opravdu ověřeny praxí, jednak že fungují a jednak jsou také výnosné. Hlavně dořešte parkování u svého domu, protože u nás to je hrozné. Je správné, že jste předem vyloučila nějaké jednoduché lepení obálek, rozesílání e-mailů nebo navlékání korálků - tyto obory už mají svůj zenit za sebou. Šťastnou volbu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]