Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Finanční podpora

Od: groisvlastimil odpovědí: 1 změna:

jako OSVČ podnikám nepřetržitě přes 10let v oboru obchodní zastoupení - po dosažení důchodového věku formou smluvního vztahu - zprostředkování obchodu pro čs, výrobce vyhledáváním zájemců o zboží várobce, sjednávání objednávek a realizaci dodávek zboží odběratelům z EU, převážně nyní do Německa. Vlivem opatření vlády a ostatních státních orgánů i právních předpisů EU a druhého státu ohledně šíření a prevence , byla možnost osobních kontaktů a obchodních jednání s odběrateli v zahraničí značně omezena, zejména výjezdy, popbyty v zahraničí a později i zakázány. Z těchto důvodů nebyly získávány objednávky a tudíž i plnění žádné dodávky zboží čs. výrobců a žádný příjem jsem z této činnosti v období od měsíce října 2020 a ža do měsíce ůnora 2021 neměl. Tento stav bohužel trvá i nadále. Mohl mi vzniknout za tato téměř 100% omezení nárok a mohu žádat dle závěrů aktuákních jednání a opatření vlády ČR a min. financí v tomto období o Kompenzační bonus? Můžete mi odpovědět na můj e-mail zipos@post.cz? Děkuji.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

gredus
hodnocení

2x

Tohle nestačí?

banky.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]