Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, zda někdo z vás využívá elektronický podpis? Již párkrát jsem vyplňovala nějaký formulář na úřad a mohla jsem ho odeslat pouze s přiloženým elektronickým podpisem, pomocí datové schránky nebo vytisknout a pak doručit osobně.
Jelikož nemám ani datovou schránku ani elektronický podpis, musela jsem jít osobně.
Na stránkách české pošty jsem se dočetla, že pokud bych si chtěla zařídit ele. podpis stál by okolo 400Kč / rok, nějaká jiná levnější cesta asi není?
Kde se kromě úřadů dá elektronický podpis ještě uplatnit?
Děkuji
Prozatím jste všichni proti, schránku tedy nemáte a nechcete. Ale pro další, co toto budou číst.
Se zrušením schránky sice máte pravdu, ale...je možné Znepřístupnění...
Znepřístupnění datové schránky
Ministerstvo znepřístupní datovou schránku fyzické osoby, a to případně i zpětně, ke dni:
-úmrtí osoby, pro niž byla datová schránka zřízena,
-uvedenému v rozhodnutí soudu o prohlášení za mrtvého jako den úmrtí této osoby,
-nabytí právní moci rozhodnutí o omezení svéprávnosti této osoby k právním úkonům,
kdy byla tato osoba omezena na osobní svobodě z důvodu vzetí do vazby, výkonu trestu odnětí svobody, výkonu - zabezpečovací detence, ochranného léčení nebo ochrany zdraví lidu.
-Ministerstvo znepřístupní datovou schránku fyzické osoby rovněž na žádost osoby, jíž byla datová schránka zřízena, nebo Administrátora.
-Datová schránka je znepřístupněna nejpozději třetím pracovním dnem následujícím po dni podání žádosti.
-Znepřístupněnou datovou schránku fyzické osoby Ministerstvo zpřístupní na žádost osoby, jíž byla datová schránka zřízena, nebo Administrátora do 3 pracovních dnů od podání žádosti. Byla-li datová schránka na žádost znepřístupněna dvakrát za poslední rok, lze ji zpřístupnit nejdříve uplynutím 1 roku od jejího posledního znepřístupnění.
-Znepřístupnění schránky lze vyřídit online po přihlášení do schránky pomocí služby eIDENTITA.CZ, případně osobně na kontaktním místě Czech POINT.
Takže tak; do Znepřístupněné schránky vám nikdo nic nebude zasílat, v tomto případě můžete být klidný...
I v případě Zpřístupněné datové schránky si můžete nastavit e-mail i SMS pro zasílání zpráv o příchozích i nedoručených zprávách a další informace...takže strach, že nebudete vědět, že něco přišlo do datové schránky, není na místě..
A ještě odpověď pro @zanka. Zkuste si pročíst toto - K čemu lze použít elektronický podpis? Jinak, pokud se přihlašujete do své banky a používáte George klíč u ČP a podobně u dalších, pak můžete využít bankovní identitu a zřídit si zdarma datovou schránku...z pohodlí domova...a následně využívat DS...
jak si pořídíte datovou schránku už se jí nezbavíte a cokolv vám do í pošlou se považuje za doručené bez ohledu na to jestli jste to četla nebo ne..
Datové schránce se vyhýbám jak čert kříži a dokud to půjde bez ní, ani mě nenapadne si jí zřizovat. Ani za cenu, že nebudu muset občas někam dojít osobně.
Při představě komplikací a problémů v případě, že z jakéhokoliv důvodu nebudu mít nějaký čas přístup k Internetu mně vstává na hlavě i ten zbytek vlasů, který tam ještě mám .
dokument, odeslaný fyzickou osobou z její DS se považuje za podepsaný, DS je zdarma, zprávy odeslané orgánům veřejné moci jsou zdarma, bohužel vůči komerčnímu sektoru se dá využít jen v situacích, kdy si adresát nezakáže příjem poštovních datových zpráv...tyto zprávy jsou placené...elektornický podpis se dá využít k podepsání emailu, adresovaného vůči orgánu veřejné moci...má to účinek ověřeného podpisu, místo DS se to pošle emailem a podepíše
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.