Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak obejít nařízení - univerzální formulář

Od: koumak odpovědí: 11 změna:

Potřeboval bych poradit jaký důvod uvést na formulář, abych nemusel neustále přepisovat a mohl jezdit kam chci, kdy chci. Mám s.r.o., současně OSVČ, takže si mohu napsat jak pracovní smlouvu, tak mi může někdo poslat objednávku. Ale jde mi o skutečně funkční řešení, ideálně na jeden papír, abych neničil naše lesy.

Je tady nějaký právník? Pokud uvedu, že jako důvod cesty je získávání nových zakázek, s tím, že objíždím všechny firmy v regionu, tak by to gestapu mohlo stačit, že?

Díky.

zámek
administrátor uzavřel tuto otázku

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lamy13
hodnocení

1x

Policii ČR nazýváte gestapem? Jste ubožák.

To bude asi ta distanční výuka.

Měl by si zopakovat ročník a zaměřit se na dějepis.

hodnocení

0x

A Vy potřebujete opravdu objiždět "všechny firmy v regionu"? Pokud ano, zkuste to...(ne že bych tomu moc věřil)

Mimochodem, oni Vás k sobě do firmy pustí?

Já sice pracuji (a kolegové také), ale "z venku" sem za námi nikdo nesmí (a to máme kanceláře "soukromé" a platíme si je). Prostě se snažíme chovat "rozumně"..

koumak
hodnocení

U nás na firmě na to každý se*e. Tady nikdo nenosí roušku asi rok a dnes s tím taky začínat nebudeme. Nemáme tady žádného gestapáka u vchodu, takže chodíme jak se nám zachce. Firmu mám v rámci jednoho okresu, ale jezdím pro zboží, za obchodními partnery, za kamarády, do přírody, atd. A nechci pořád jako ocas tisknout nějaký formulář,. Proto bych rád nějaké univerzální lejstro, nebo legitimaci pro opuštění koncentráku.

Jasně, mohl bych si vytisknout 20 papírů a před každou hlídkou gestapa tam něco napsat, případně tam napsat všechny obchodní partnery na všechny strany okresu, vč. telfonních čísel, ať jim může gestapák zavolat a ověřit si to, ale myslím si, že je to zbytečné, že by na tenhle paskvil mohla stačit nějaká univerzální věta. Předpokládám, že takový dopravce PPL taky jen ukáže hromadu balíků v nákladním prostoru a jede. Že nemusí předávat seznam telefonních čísel.

Tak něco takového, nějaký mustr a jestli už to někdo zkoušel a gestapo ho pustilo, nebo byly problémy?

Vy máte štěstí, že jste skutečné gestapo nezažil. To byste mluvil jinak, pokud vůbec. A pokud by se všichni chovali tak, jako v té vaší firmě, tak bychom se koronaviru nikdy nezbavili.

hodnocení

0x

prohlaseni.altair.blog/...

starčí onilne vyplnit vytsknout podepsat

koumak
hodnocení

Díky, ale to právě neřeší tu univerzálnost. Předpokládám, že třeba pošťačka si taky ráno netiskne 30 formulářů se jmény příjemců balíků, ale jednoduše se odvolá na to, že vykonává činnost a proto překračuje hranici okresu.

Tak jaký důvod si vymyslet, když nejsem poštovní doručovatel. Zda projde třeba činnost obchodního zástupce, realitního makléře, atp.

111®
hodnocení

0x

pustí, nepustí, když dojede projektant tak ho nepustí? Když dojede servisák tak taky nepustí? Ale jestli je to nepodstatná tedy zbytná činnost, tak bych ho také nepustil...

koumak
hodnocení

Já až teď pochopil, jak to pán myslel. Že by mě nepustili k sobě do těch firem. To je mi jedno, já nikam nepotřebuji, já potřebuji univerzální papír, kterým bych mohl obcházet stupidní nařízení :) Kdybych potřeboval do firmy xyz tak si vytisknu poslušně papír, že jedu do firmy xyz. Ale to právě nechci. Potřebuju něco univerzálního, co bych si dal na sedačku a cítil se zase jako člověk a ne jako untermensch.

Kolegu projektanta pustím, servisáka na kopírku také, fyzickou osobu (byť zákazníka) nikoliv, ale mohu za ním já dojet.

Nicméně obchoďáka s "teplou vodou" dovnitř nepustíme, s tím si mohu zavolat a vyřešit to po telefonu a mailu, pokud ho tedy nutně potřebuju.

hodnocení

0x

To by dost záleželo na tom, na jakého policistu byste případně narazil.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]