Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Karanténa bez neschopenky

Od: baru* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, hygienou mi byla nařízena karaténa na 14 dní (ještě trvá) Jak mi bylo sděleno karanténu nesmíte porušit ani návštěvou lékaře. Snažila jsem se tedy dovolat své obvodní lékařce ( v různém čase několik dnů) kdy máte postupovat podle jejich pokynů. Kdyby mi nepřišel výsledek testu emailem,ani bych ho neznala protože se nedovoláte! Dnes ještě v době karatény jsem byla úspěšná a dovolala se. S tím že potřebuji vystavit neschopnku na karanténu.. sestřička mi sdělila že zpětně se neschopenka nevystavuje ( což jsem si ověřovala u jiného lékaře a jde to i můžete změnit termín počátku a na karanténu se neschopenka dává). Nevím co mám dělat, jak postupovat, může mi neschopenku nebo jiné potvrzení dát hygiena? Předem děkuji

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Na karanténu se neschopenka běžně dává i zpětně. Zavolejte si na covidovou linku 1221. Tam by snad pomohli, jak vyřešit neschopenku.

doplněno 01.03.21 16:30:

A navíc neschopenka za březen a duben se zvyšuje na 100% z původních 60%.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]