Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vypoved z práce

Od: zdehex odpovědí: 3 změna:
Byla my nabídnuta práce v zahraničí a je to na rychlost momentálně jsem ještě zaměstnán jak rychle se dá ukončit pracovní pomer

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Buď rychle dle dohody, nebo klasika 2 měsíce lhůta. Ta se počítá od prvního následujícího měsíce, takže posledního května ukončení :) Mimochodem, hranice jsou víceméně zavřené a když ne, tak velmi přísné restrikce. Jak to hodláš praktikovat?
ruzena*

Já bych se bála. Ted jsem četla, jak tři poláci přišli v Mexiku o zdraví a snad i o život - rozporcovali je tam na náhradní díly. Takže bych se bála rychlých nabídek...

hodnocení

0x

Pre zaujimavost : aka je to praca a v akej krajine?

Pokial firma nepristupi na dohodu o skonceni k datumu, aky navrhnete, potom plynie normal vypovedna doba zo zakona (asi dve mesiace) , navyse zacina plynut dalsi mesiac po mesiaci, ked to podate, cize volny budete 1.6 (ak teda nemate v CR vyrazne iny zakonnik prace).

Nejake partizanciny ako prestat chodit do prace a nechat sa vyhodit neodporucam, mozu po vas vymahat skodu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]