Nejste přihlášen/a.
Vy 20, ona 18, na 99% sa tak ci tak rozidete. Lepit to cez nejake poradne nema vyznam, to mozu robit manzelia s detmi, ak chcu vztah zachranit. U vas bez zavazkov nevidim dovod,preco to nejako znasilnovat a drzat pokope za kazdu cenu.
Ak by ju sex nikdy nebavil, to by bolo ine. Ju prestal bavit, lebo bud picha s inym alebo o tom minimalne sniva. U 18 rocnej toto neda dokopy ani 5 doktorov Plzakov, je to mlade teliatko. Opadla prvotna zamilovanost a ona to nevie spracovat. Vy si poradit nedate, budete sa v tom "placat" dalsi rok / dva. Vy chcete pocut nejake kuzlo, ako to vyriesit, ale nic take nie je.
Dobrý den. Komunikujte o tom spolu a snažte se přijít na to, co se stalo od té doby, kdy sex s Vámi chtěla. Nemá nějaké zdravotní, či psychické problémy? Zvažte pomoc psychologa, či návštěvu sexuologa, pokud to bude trvat i nadále a bude to trápit jí i Vás. Pokud by to mělo trápit jen Vás, pak byste si asi musel najít vhodnější partnerku, která to má nastavené stejně jako Vy co se chutě na sex týče..Jinak budete ve vztahu nespokojený a neustále podrážděný. Což vašemu vztahu prospívat rozhodně nebude.
Napadlo tě, že v tom může být někdo jiný? Nebo že v sexu nastal nějaký stereotyp? Možná má přítelkyně chuť najít si něco jiného. Ze zkušenosti vím, že každou babu pořád mít to stejné vůbec nebaví. No tak to udělej stejně: nevaž se, odvaž se! Když tě přítelkyně zrazuje, pak nestojí za ty deprese. Jsi mladý, pomysli na všechny ty jiné ženy, co by tě mohly mít rády.
Hodnotný vztah netvoří jen sex...
Příčina může být právě HA. Ať ji přítelkyně na čas vysadí a uvidíte, zda se problém vyřeší. Časem zkusit jinou HA. Je to dost častý nežadoucí účinek HA.
@kapkanaděje napsala dobrou odpověď. Nemá přítelkyně nějaké psychické potíže? Stres? Ztrátu zájmu o ostatní koníčky? Je bez nálady? Chtěla by situaci řešit?
Zdravotní pojišťovny dávají vysoké příspěvky na terapeutickou podporu online z domu. Lze využít jako partnerskou poradnu. VZP 7000kč (10x700kč nedoplácí se, jednou je možná změna psychoterapeuta), ČPZP 5 x 500kč (doplatek max do 700kč), ZP ŠKODA - jednorázově 500kč, ZPMVČR - do 18 let 1500kč, nad 18 let 500kč, RBP, OZP, VoZP --- zatím žádné příspěvky. Psychologická pomoc je možná také zdarma přes žádanku od lékaře nebo na vlastní platbu.
Sexuolog je lékař s psychiatrickou odborností. Existují psychofarmaka, která podporují chuť na intimní chvíle. Předepisuje sexuolog.
Jediné řešení vidím v partnerské poradně a návštěvě sexuologa. Buď to nějak pomůže nebo se rozejdete.
Asi vás nepotěším, ale vaši přítelkyni zřejmě chápu. Já měla toto bohužel celý život /bude mi př. rok 50 /. Jakmile přešla zamilovanost, což trvalo 1-2 roky, tak mne sex přestal bavit. Nevím jak to vysvětlit. Na sex jsem chuť měla, ale ne s partnerem se kterým jsem zrovna byla. Byl už okoukanej a i když se třeba snažil dělat něco jinýho čím by mě vzrušil, tak to prostě nešlo. Okolo té dvacítky jsem to taky nechápala, ale časem mi to došlo. Pokud vás to frustruje, tak se rozejděte hned, protože dřív nebo později na to stejně dojde. Moje vztahy trvali vždy 4-5 let. 1-2 roky super, 3 rok jsem se to jakš takš snažila dát a pak už to bylo jen o tom jak dloho to ten chlap vydrží. Podotýkám, že v ostatních oblastech nám to klapalo. Snažila jsem se to řešit, ale přes koleno to holt zlomit nešlo.
Také si myslím, že to tak je, dobře napsáno. Nemá to perspektivu, hormony se vyčerpaly, nepřitahujete ji, řeči o milování jsou jenom berličkou.
Taky jsem to tak s expřítelem měla. Byl fajn, měla jsem ho ráda, ale nemilovala jsem ho... Ze začátku jsem byla skoro pro cokoliv (nechtěla jsem ranit jeho city), snažila jsem se najít něco, co by mi vyhovovalo, doufala jsem, že bude stačit čas a bude to dobré. Později se mi některé věci (normální, nic zvráceného) přímo hnusily, Nedokázala jsem si to užít, protože jsem musela přemýšlet, že budu zase opatlaná, a že se budu muset tvářit, jak skvělé to bylo. Možná to má vaše přítelkyně stejně, ze začátku hledala, zkoušela, doufala... Později ztratila naději. Možná prostě nepasujete dohromady.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.