Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přítelkyně najednou nepotřebuje sex

Od: anony* odpovědí: 18 změna:
Dobrý den, přicházím s otázkou, která mě trápí již docela dlouho. Vím, že na internetu je těchto otázek zodpovězených několik, bohužel všechny jsem prošel a žádná část mi nikdy nepomohla. Proto zkouším psát přímo svůj příběh. Je mi dvacet let a mám o dva roky mladší přítelkyni. Jsme spolu již přes dva roky a zezačátku bylo vše v pořádku. Sex byl pokaždé co jsme se viděli. Dělali jsme to pořád a všude. Sama mi po večerech psávala kde by se jí to líbilo, co by chtěla třeba dělat a nebylo to nikdy nic nudného. Až by si člověk řekl, že je krásně zvrhlá, což mi zcela vyhovuje. (Dodávám zde že tak měsíc po začátku našeho vztahu začala brát hormonalní antikoncepci) Nicméně časem se sexuální život horšil a sex byl sice několikrát týdně, ale přítelkyni začaly vadit určité věci, které dřív měla ráda. Později už byl sex jen o tom, že jsem vše dělal já a ona jen ležela, kdykoli jsem jí řekl aby byla třeba nahoře, odmítla. V tomto bodě už jsme spolu bydleli, přítelkyně už na sex nemá náladu často, ale pořád ještě nějaký je (+-1x týdně) postupem času už přestala jevit zájem i o nějaké hrátky, kdykoli se snažím jí doteky či polibky vzrušit tak na ní jde úplně jasně vidět jak to zakecává nebo se zrovna náhodou někde začne škrábat že ji něco svědí a dělá jakoby vůbec nechtěla, abych ji náhodou vzrušil. Před dvěmi měsíci jsem ji přemluvil, aby přestala brát Hormonální antikoncepci, protože jsem se dozvěděl, že to může být příčinou. Každopádně menstruaci dostala 29. Den a už jsou to dva měsíce a stále se nic nezměnilo. Sex jsme měli za tento rok asi dvakrát a byl takový jak jsem popisoval. Pokud je nadržená, sex nechce, jedině udělat ji erotickou hračkou satisfyer. Už několikrát jsme se o tom bavili, pokaždé je z toho moc špatná a vypadá, že si opravdu uvědomuje, že náš sexuální život není zrovna zdravý a opravdu už nevím co mám zkusit. Pro lidi co už se chystají psát, že mě podvádí, opravdu to tak není, není to ani možné. Miluju ji, ona miluje mě, náš vztah je jinak téměř ukázkový, ale nedokážu prožít celý svůj život s tím, že jsem byl nešťastný ... a kvůli tomuto mám často depresivní nálady a jsem nešťastný. Jsem bohužel muž co to potřebuje i dvakrát denně a potřebuje od ženy slyšet, že to chce taky. Už opravdu nevím co mám dělat, potřebuji vaše rady a nějakou motivaci. Děkuji všem

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Vy 20, ona 18, na 99% sa tak ci tak rozidete. Lepit to cez nejake poradne nema vyznam, to mozu robit manzelia s detmi, ak chcu vztah zachranit. U vas bez zavazkov nevidim dovod,preco to nejako znasilnovat a drzat pokope za kazdu cenu.

Ak by ju sex nikdy nebavil, to by bolo ine. Ju prestal bavit, lebo bud picha s inym alebo o tom minimalne sniva. U 18 rocnej toto neda dokopy ani 5 doktorov Plzakov, je to mlade teliatko. Opadla prvotna zamilovanost a ona to nevie spracovat. Vy si poradit nedate, budete sa v tom "placat" dalsi rok / dva. Vy chcete pocut nejake kuzlo, ako to vyriesit, ale nic take nie je.

hodnocení

2x

Dobrý den. Komunikujte o tom spolu a snažte se přijít na to, co se stalo od té doby, kdy sex s Vámi chtěla. Nemá nějaké zdravotní, či psychické problémy? Zvažte pomoc psychologa, či návštěvu sexuologa, pokud to bude trvat i nadále a bude to trápit jí i Vás. Pokud by to mělo trápit jen Vás, pak byste si asi musel najít vhodnější partnerku, která to má nastavené stejně jako Vy co se chutě na sex týče..Jinak budete ve vztahu nespokojený a neustále podrážděný. Což vašemu vztahu prospívat rozhodně nebude.

hodnocení

1x
Napisu to realne, pokud nechce tedka sex, co bude dal? Bezte od sebe, nema to smysl. Kdysi jsem zazil to podobne. Prvni vicekrat zmena HA, pote hadky zda nema jineho, neduvera nastala, a vztah bez sexu neklape. Zvlast v tomto veku si neuzivat sex, to je spatny. Jestli ma naky blok v hlave, zmeny hormonu, nebo se stava asexualni. Tezko rict. Ale pokud jsi vyzkousel vse a ona si to uvedomuje a furt nic. Tak casem pujdete stejne od sebe.
Jinak velky souhlas se vsim, co napsal peter nahore. Ma pravdu, holka v 18, kdy opadla zamilovanost.
anony*
hodnocení

Nějaké východisko z toho přece musí být. Já doufám, že to na rozchod není. Ostatní věci v našem vztahu jsou ukázkové, zahodit tak hezký vztah bez boje bych si neodpustil. Musím vyzkoušet vše, až pak budu bez naděje

kepler*
hodnocení

0x

Napadlo tě, že v tom může být někdo jiný? Nebo že v sexu nastal nějaký stereotyp? Možná má přítelkyně chuť najít si něco jiného. Ze zkušenosti vím, že každou babu pořád mít to stejné vůbec nebaví. No tak to udělej stejně: nevaž se, odvaž se! Když tě přítelkyně zrazuje, pak nestojí za ty deprese. Jsi mladý, pomysli na všechny ty jiné ženy, co by tě mohly mít rády.

doplněno 28.02.21 00:08:

Hodnotný vztah netvoří jen sex...

anony*
hodnocení

V sexu nastal stereotyp, ale bohužel ne z mojí strany. Já ho pokaždé chtěl ozvláštnit. A dopadlo to na misionáře pokaždé. Polud by chtěla něco jjného, dostala by to. Já jsem otevřený. Hodnotný vztah máme, bohužel bez sexu

hodnocení

0x

Příčina může být právě HA. Ať ji přítelkyně na čas vysadí a uvidíte, zda se problém vyřeší. Časem zkusit jinou HA. Je to dost častý nežadoucí účinek HA.

doplněno 28.02.21 09:43:

@kapkanaděje napsala dobrou odpověď. Nemá přítelkyně nějaké psychické potíže? Stres? Ztrátu zájmu o ostatní koníčky? Je bez nálady? Chtěla by situaci řešit?

Zdravotní pojišťovny dávají vysoké příspěvky na terapeutickou podporu online z domu. Lze využít jako partnerskou poradnu. VZP 7000kč (10x700kč nedoplácí se, jednou je možná změna psychoterapeuta), ČPZP 5 x 500kč (doplatek max do 700kč), ZP ŠKODA - jednorázově 500kč, ZPMVČR - do 18 let 1500kč, nad 18 let 500kč, RBP, OZP, VoZP --- zatím žádné příspěvky. Psychologická pomoc je možná také zdarma přes žádanku od lékaře nebo na vlastní platbu.

Sexuolog je lékař s psychiatrickou odborností. Existují psychofarmaka, která podporují chuť na intimní chvíle. Předepisuje sexuolog.

doplněno 28.02.21 15:23:

Jediné řešení vidím v partnerské poradně a návštěvě sexuologa. Buď to nějak pomůže nebo se rozejdete.

anony*
hodnocení

Jak už jsem psal, přítelkyně je nyní 2 měsíce bez HA a stále žádná změna. Myslím, že by to mělo už být poznat. Údajně veškeré hormony z HA jsou pryč 28 dní od vysazení
anony*
hodnocení

Přítelkyně by určitě problém řešit chtěla, uvědomuje si to, ale neví co s tím má dělat. Vidí na mě jak jsem často špatný z toho, jaké riziko to do budoucna představuje (možný rozchod) a ráda by to všechno jako dřív. Ale jak sama řekla, nemůže se nutit do něčeho, co jí třeba není příjemné, jen kvůli tomu aby to bylo. Má to být, protože to sama chce. Taky by se mi nelíbilo jí to dělat a dívat se na její tvář s výrazem “kdy už to skončí)

kmotr
hodnocení

0x

Tak si zkuste dát v sexu tak měsíc pauzu, uvidíte co to s ní udělá. Ale je to zvláštní, věk 18 let a nezájem o sex. Stejně mě něco napadá, co jste asi nechtěl slyšet.

hodnocení

0x

Asi vás nepotěším, ale vaši přítelkyni zřejmě chápu. Já měla toto bohužel celý život /bude mi př. rok 50 /. Jakmile přešla zamilovanost, což trvalo 1-2 roky, tak mne sex přestal bavit. Nevím jak to vysvětlit. Na sex jsem chuť měla, ale ne s partnerem se kterým jsem zrovna byla. Byl už okoukanej a i když se třeba snažil dělat něco jinýho čím by mě vzrušil, tak to prostě nešlo. Okolo té dvacítky jsem to taky nechápala, ale časem mi to došlo. Pokud vás to frustruje, tak se rozejděte hned, protože dřív nebo později na to stejně dojde. Moje vztahy trvali vždy 4-5 let. 1-2 roky super, 3 rok jsem se to jakš takš snažila dát a pak už to bylo jen o tom jak dloho to ten chlap vydrží. Podotýkám, že v ostatních oblastech nám to klapalo. Snažila jsem se to řešit, ale přes koleno to holt zlomit nešlo.

anony*
hodnocení

To slyším opravdu velice nerad..
sisin

Také si myslím, že to tak je, dobře napsáno. Nemá to perspektivu, hormony se vyčerpaly, nepřitahujete ji, řeči o milování jsou jenom berličkou.

petrovic

M123, muzu vedet co Vam casem doslo? A moc by me zajimalo, jak to mate nyni? Jak jsem to cetl, myslel jsem, ze to psala moje znama.

hodnocení

0x

Nebere nějaké léky? Prášky na spaní? Starosti, není partnerka ve stresu?

anony*
hodnocení

Jediné mě napadá ze školy (náročná škola) a taky ji dost trápí, že už rok je kvuli covidu doma. Ale na nic jiného si nestěžuje. Bere jen železo, pupalku a rybí olej. Teď co mě tak napadlo, nevím jestli to může mít spojitost, před rokem jsme oba přestali jíst maso a jsme vegetariáni. Oboum nám to ale vyhovuje, nemůže jí třeba něco chybět co by jí bralo tu chuť k sexu?

anony*
hodnocení

Abych zase ale nekřivdil, někdy přijde třeba týdenní období, kdy spolu máme sex každý den. Ale to velmi málokdy

hodnocení

0x

Taky jsem to tak s expřítelem měla. Byl fajn, měla jsem ho ráda, ale nemilovala jsem ho... Ze začátku jsem byla skoro pro cokoliv (nechtěla jsem ranit jeho city), snažila jsem se najít něco, co by mi vyhovovalo, doufala jsem, že bude stačit čas a bude to dobré. Později se mi některé věci (normální, nic zvráceného) přímo hnusily, Nedokázala jsem si to užít, protože jsem musela přemýšlet, že budu zase opatlaná, a že se budu muset tvářit, jak skvělé to bylo. Možná to má vaše přítelkyně stejně, ze začátku hledala, zkoušela, doufala... Později ztratila naději. Možná prostě nepasujete dohromady.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]