Nejste přihlášen/a.
My jsme fakt ovce. Jedu do práce a když se to někomu nebude líbit, tak ať mi dokáže, že to není pravda. Kontrola musí dokázat, že jedu neoprávněně. Pokud nějaké vládní nařízení tvrdí opak, pak je nezákonné!
![]()
![]()
![]()
Si říkám - jedeme do práce do sousedního okresu a současně i kraje -jedeme 4 osoby, v montérkách,ve firmením autě, ale musí být ještě potvrzení? na hlavu, tak přece ve sl.autě v pr.oděvu se běžně jezdí na výlet?!
Jinak řečeno-jedenkrát na nás přišla kontrola z inspektorátu práce? a cizinecké-chtěli vidět OP ,doklady atd-předložil jsem prac smlouvu-říkal to nemusíte -mám výpis od zaměstnavatela a z smlouvy od ÚP. Ti si to dopředu zjistí,poliicie neví kdo pojede okolo,ale na místě během pár minut toto taky může zjistit !
Ne, že bych do toho podrobně viděl, ale možná nevíš, co všechno se mění vyhlášením nouzového stavu. Pročpak asi o něj vláda tak moc stojí, co myslíš?
Hm- A víš že je mi to úplně šoufl, proč si vláda nařídila ten psakvil?
Zkrátka a jasně já těm důležitým opatřením ani za mák nevěřím, že mají na ochranu zdraví obyvatel smysl. Zejména omezení pohybu a cestování.
Potvrzení Vám vystaví zaměstnavatel. Tak si s sebou v pondělí vezměte např pracovní smlouvu.
Ne pro zaměstnavatele. Vzít kvůli případné kontrole při cestě do zaměstnání v pondělí, když není možné doložit potvrzení od zaměstnavatele. Pracovní smlouva namísto potvrzení v pondělí.
Proč si brát ke svému zaměstnavateli pracovní smlouvu? Ten ji samozřejmě u sebe má. Prostě přijdete za zaměstnavatelem a ten Vám to potvrzení vystaví.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.