Nejste přihlášen/a.
Najdete se tam?
Otevřené zůstanou potraviny, drogerie, e-shopy, trafiky, autoservisy, květinářství, servis IT či pohřebnictví
Zdroj: idnes.cz/...
To záleží na 2 věcech -
1. jestli je to v rámci okresu (kraj nestačí).
2. Jestli se budete vy a hlavně poskytovatel služby bude řídit pokyny vlády, které mají autoservisy a prodejny ND pro auta mezi výjimkami:
Nebo stránkami ministerstva zdravotnictví:
Kde uvádí - cituji: Ve výjimkách už nejsou například prádelny a čistírny, autoservisy a prodejny náhradních dílů, prodejny textilního materiálu a textilní galanterie, zámečnictví, papírnictví či prodejny se zbraněmi a střelivem.
Takže pokud pojedete někam, kde je zavřeno, jedete tam bez pádného důvodu...
Trochu si připadám jako v Saturninovi, bohužel jsem v roli dědečka:
Namáhali jsme se vyprostit dědečka z té svízelné pozice a každý z nás se o to pokoušel jiným způsobem. Vytahovali jsme ho za ruce i za nohy a byli jsme poplašeni jeho neustálým proklínáním. Saturnin volal na Milouše: "Táhněte vzhůru!", doktor Vlach na ně volal: "Táhněte vpravo!"a dědeček řval: "Táhněte k čertu, vždyť mě přetrhnete!"
Já tomu teda nerozumím: Je od 1. března povoleno auta pouze odtáhnout a poskytnout asistenční službu, ale opravit v autoservisu už ne nebo ano?
Volal jsem do práce /jsme velká firma, A.S. několik poboček po ČR./ majitel běhá po place s telefonem, zákazníci volají...nikdo nic neví..nemáte někdo číslo na Andreje?
před chvílí jsme někde psali, že lze opravovat auta-ale zákazním nesmí do vnitřních prostor (dílny,kanceláře atd v provozovně), ale že vše se bude řešit na venkovním prostranství před servisem!?Prostě zase paskvil !
Však tam jsou napsány né zákazy, ale výjimky pro které zákaz neplatí... A jsou tam vypsány i servisy vozidel, tak chápu že budou pracovat normálně!
@hiawata: Ten text psal právník. To, že se to jmenuje maloobchod a služby od 1. března ještě nic neznamená, poněvadž jsou v tom i opatření platná 27. a 28.2. a ta se právě v oblasti autoservisů liší do 28.2. OK, od 1.3. NOK, ale jak píše @diesel, máme tu české řešení. Klíčky předáte na parkovišti a fakturu Vám tam taky přinesou...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.