Nejste přihlášen/a.
Ahoj.
reklamoval jsem televizi, vratili mi ji bez napájecího kabelu. Takže je mi televize k ničemu. Kabel jsem si koupil za pár kaček, ale není to ono. Ty kabely od televize jsou takové zahnuté aby se vešli za televizi. S alzou to řeším, ale už týden mě odbývají odpovědí "prosím počkejte". Na to už jim seru. Ted ještě založili novou reklamaci, takže ještě měsíc budu čekat než mi vrátí kabel.? jak je poslat někam ať mi vrátí peníze nebo dají novou tv?
Jednou jsem reklamoval elektroniku a poslechl jejich návod - zaslat kompletní v orig krabici vč. příslušenství - dopadl jsem tak, že mi přišlo opravené zařízení, ale nabíječka, kabel, návody, ... prostě všechno ostatní si nechali.
Od té doby zasílám na reklamaci pouze tu jednu rozbitou část. Mobil bez ničeho v neorig. krabici. Když dojde opravený, funguju dál. Když ne, pošlou kompletní nový nebo prachy zpět a za kabel nebo nabíječku po mně nikdy nic nechtěli.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.