Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se dostat na test a jak vyzvednout něco na zásilkovně

Od: jana99 odpovědí: 13 změna:
Dobrý den, jsem objednaná na test na covid, na ten pcr, objednávala jsem se když jsem měla podezření, jenže teď se to zhoršilo. Mě zajímá co mám za nemoc, chytla jsem to kvůli jedné namyšlené ženské co si myslí že vše řídí. Ona mohla byt nachlazená nebo s virem. Taky to mohl donest přítel z nemocnice. No a teď nevím jak se tam dostat, je to asi 4 km, ale já skoro ani nedojdu do koupelny. Další věc je že když jsem žádný podezření na vir neměla tak jsem si něco objednala na eshopu na zasilkovnu, a teď nevím jak to vyzvednu. Je to na dobírku, takže nikdo nebude tak akční aby to vyzvedl a pak mi to stejně může každej ukrást. Na zásilkovně jsem vždy vyzvedávala včas, a když to nevyzvednu tak po mě eshop může chtít poštovné. Tak nevím co teď. I když se člověk chrání tak to stejně chytne :(

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sisin
hodnocení

2x

Na vyzvednutí máte kód. Může vyzvednout kdokoliv, kdo ho má. Máte ještě toho přítele, požádejte ho?

Nelze udělat nějaké změny v dodání /uložení, prodloužení, přeposlání na stránkách té přepravní společnosti, či uloženky/?

Volejte, pište, zjišťujte, komunikujte.

jana99
hodnocení

Podívám se, snad mi to prodlouží. A teď ještě nevím jak se dostat na test.

hodnocení

1x

Je to o zakladnej ohladuplnosti k ostatnym. Ak sa citete chora, je to na 90% kovid a mate sediet doma v karantene. Jedina vynimka je ten PCR test, aby ste mali istotu, aku mate chorobu. Pisete "chytla jsem to kvůli jedné namyšlené ženské co si myslí že vše řídí" - cize aby ste neboli vy ta dalsi zenska, ktora to siri dalej, mate dodrziavat opatrenia !

Zasielkovnu kontaktujte mailom, uvedte cislo zasielky a poziadajte o predlzenie uloznej lehoty. Mozno to vie spravit aj samotny eshop, kedze on vytvoril v systeme poziadavku na transport zasielky.

jana99
hodnocení

Jo dik za odpověď, covid jsem chytla tak, že přítelova babička musela do kostela přes celé město. Ona už rok nosí ten stejnej respitator a mě poučovala ať nechodím nakupovat. Pak se natáhla a spadla a zlomila se. Z nemocnice ji prý vyhodili, pak tam někdo volal aby ji vzali. Když se vyzvedavala tak pritel musel dovnitř, oni ji nemohli vyhodit ven. No a pak jsem to chytla já. Nevím co je víc sobecký, táhnout se přes celé město do kostela nebo moje zasilkovna a testy.

Obojí je stejně zbytečný.

jana99
hodnocení

Na test me poslala doktorka, a taky už je stará takže bude asi chytrá.

hodnocení

1x

Pokud jste nemocná s dýchacími cestami, je zbytečné uvažovat o testu, rovnou kontaktujte telefonicky lékaře.

Zásilku může vyzvednout pro vás kdokoli, komu řeknete kód a bude vědět, na jaké jméno je zásilka.

pet*

Na co jméno? Vždy mi stačil vědět jen kód a to vyzvedávám pro dva panelákové vchody.

jana99
hodnocení

Ma zasilkovne mam jídlo, myslela sem ze to stihnu než ten vir od té baby chytim. Vždy jsem se snažila nakoupit tak na týden, ale teď sem to nestihla. :( navíc mi to nema kdo vyzvednout
liska5

Každé město by mělo mít v rámci proticovidových opatření služby: nákupy s donáškou. Ptejte se u Vás na obci na kontakty..

liska5
hodnocení

1x

Nikam nechoďte! Lékaře i zásilkovnu řešte telefonicky!

jana99
hodnocení

Bude možný si objednat sanitku na převoz? Na zasilkovnu bych si došla, je to blíž a odesílali to dnes, takže za tyden a něco bude poslední den. Nebo bych se nejal budu snažit domluvit s tou firmou.
jirib
Nevidím důvod,proč chodit na testy,když to zdravotně nedáte...poťte se a nevymýšlejte kraviny!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]