Nejste přihlášen/a.
Zdravím
S ženou nemůžeme přijít do jiného stavu.Rád bych se nechal vyšetřit,jestli je u mě vše v pořádku.Bude mi 35 a rád bych se zeptal jestli mám nárok na vyšetření spermií a kolik se za to zhruba platí.Manželce řekla doktorka,že až po roce zkoušení a potom teprve různá vyšetření.
Díky za názory Tom
Doporučení od gynekologa ženy z páru nebo sexuologa platí na akreditovaných pracovištích se smlouvou s Vaší zdravotní pojišťovnou. Bez doporučení to dělá cca 500 Kč. Procedura nepříliš milá, ale nutná. Trochu mě rozesmálo to prostředí - časopisy a video...
Ale no tak, vždyť je to jediné vyšetření, které vůbec nebolí a je příjemné. Pokud bude z páru neplodná žena, vytrpí toho mnohem mnohem víc, než si jen přivodit orgasmus na požádání v kabince.
A pro zadavatele, pokud gynekolog chce čekat, pak ho okamžitě změňte a novému řekněte, že se snažíte už 2 roky. Nepíšete, kolik je manželce a jak dlouho se opravdu snažíte, ale počet vajíček je daný a vajíčka stárnou. Pro Vás je základní vyšetření spermiogram a pro manželku by to mělo být stanovení hladiny hormonu, z kterého se zjistí, jestli má nebo nemá vajíčka. Stojí to asi 1000Kč a dělá se z krve, takže zatížení pro organismus vůbec žádné. Víte, mám známou, s kterou lékaři dělali psí kusy, než po letech přišli na to, že bohužel nemá žádná vajíčka. Cpala do sebe mnohokrát hormony, byla na laparoskopii, utopila v tom hodně peněz a nakonec stačilo jen odebrat krev, aby věděla, na čem je.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.