Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Respirátory od firmy Royax: zkušenosti

Od: eli odpovědí: 15 změna:

Dobrý večer, chtěla bych vědět, jaké máte zkušenosti s českými respirátory třídy FFP2 od firmy Royax. Máme doma jen jedno balení těchto respirátorů, žádné jiné nyní nemáme. Objednali jsme respirátory z Aliexpressu, ty ale přijdou nejdříve začátkem března. Maminka mě ujišťuje, že Royax jsou úplně běžné respirátory. Mně ale připadají nekvalitní, (jako tenká rouška) a bojím se je nosit.

Chtěla bych se zeptat, co si o těchto respirátorech myslíte a jaké s nimi máte zkušenosti.
Moc děkuji

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Myslím, že respirátory českého výrobce Royax jsou kvalitní, podle tohoto článku vtm.zive.cz/..., kde jej měřily dosáhlo dobrého score.

host

O firmě Royax je na jejich stránce

eli
hodnocení

geftgames: Mockrát Vám děkuji.

Já si myslím, že až tak nezáleží na tom, jak je respirátor silný, nebo tenký, ale na jeho nepropustnosti. Já mám od jiné české firmy a taky jsou tenké.

hodnocení

1x

Já jsem teď někde četla, že patří k těm lepším. Mám taky jen jedno balení, ale ještě jsem nezkoušela. Nakoupila jsem 5 různých druhů a teď "testuju" .

Rozhodně nedoporučuju TOMSON NEWT. Mají krátky gumky a měla jsem je tak zaražený v papulách, že jsem nevydržela ani 10 minut :( .

sirokko
hodnocení

0x

Už delší dobu sleduju, jak se tady na poradně množí zábavné flamy anonymů ohledně koronamánie. Tento je jeden z dalších, protože není možné, aby se takhle ptal i podprůměrně inteligentní konzument koblih a sójových prasat z Kostelce.

Maminka má pravdu. Royax jsou úplně stejné, jako ty z Aliexpresu. Takže klid, Royax vás i vaši rodinu ochrání. Royax vždy a všude. Royax bez obav.

eli
hodnocení

sirokko: Vysvětlete mi, proč mě urážíte? Jen jsem chtěla znát názor INTELIGENTNÍCH lidí*bum*

sirokko

Pardon, čím konkrétně jsem vás urazil. Tím, že jsem napsal, že respirátor Royax je vhodný?

Konkrétně ceký váš poříspěvek je cíleně urážlivý. A není to poprvé.

sirokko

@boba Musíte napsat, v čem konkrétně je ten příspěvek urážlivý, abyste obhájil(a) své tvrzení. Jinak jsou to plané řeči.

Kdo by se s vámi hádal. Vy sem chodíte cíleně rejpat.

sirokko

@boba já se nechci hádat. Jen jsem chtěl vědět, v čem vidíte můj příspěvek urážlivým. Stačí to napsat heslovitě. Navíc jsem tazatelce poradil, že respirátory Royax může používat naprosto bez obav. A troufám si tvrdit, že ta rada je správná.

eli
hodnocení

boba: Mockrát Vám děkuji.
sirokko: Odpovím Vám na Vaši otázku osobně: Nejsem ani "kobliha," ani "konzument kosteleckých uzenin." Děkuji za pochopení...

25.02.21 21:22

eli *palec*

eli
25.02.21 21:28
hodnocení

boba:;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]