Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, chtěla bych vědět, jaké máte zkušenosti s českými respirátory třídy FFP2 od firmy Royax. Máme doma jen jedno balení těchto respirátorů, žádné jiné nyní nemáme. Objednali jsme respirátory z Aliexpressu, ty ale přijdou nejdříve začátkem března. Maminka mě ujišťuje, že Royax jsou úplně běžné respirátory. Mně ale připadají nekvalitní, (jako tenká rouška) a bojím se je nosit.
Chtěla bych se zeptat, co si o těchto respirátorech myslíte a jaké s nimi máte zkušenosti.
Moc děkuji
Myslím, že respirátory českého výrobce Royax jsou kvalitní, podle tohoto článku vtm.zive.cz/..., kde jej měřily dosáhlo dobrého score.
Já si myslím, že až tak nezáleží na tom, jak je respirátor silný, nebo tenký, ale na jeho nepropustnosti. Já mám od jiné české firmy a taky jsou tenké.
Já jsem teď někde četla, že patří k těm lepším. Mám taky jen jedno balení, ale ještě jsem nezkoušela. Nakoupila jsem 5 různých druhů a teď "testuju" .
Rozhodně nedoporučuju TOMSON NEWT. Mají krátky gumky a měla jsem je tak zaražený v papulách, že jsem nevydržela ani 10 minut .
Už delší dobu sleduju, jak se tady na poradně množí zábavné flamy anonymů ohledně koronamánie. Tento je jeden z dalších, protože není možné, aby se takhle ptal i podprůměrně inteligentní konzument koblih a sójových prasat z Kostelce.
Maminka má pravdu. Royax jsou úplně stejné, jako ty z Aliexpresu. Takže klid, Royax vás i vaši rodinu ochrání. Royax vždy a všude. Royax bez obav.
@boba Musíte napsat, v čem konkrétně je ten příspěvek urážlivý, abyste obhájil(a) své tvrzení. Jinak jsou to plané řeči.
@boba já se nechci hádat. Jen jsem chtěl vědět, v čem vidíte můj příspěvek urážlivým. Stačí to napsat heslovitě. Navíc jsem tazatelce poradil, že respirátory Royax může používat naprosto bez obav. A troufám si tvrdit, že ta rada je správná.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.