Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,potřeboval bych poradit.Jde ohl.vztahu s přítelkyní.Jak mám napravit,vztah,nebo jít dál,rozejít se!Máme delší problém ve vztahu,s přít.v Sob.jsme se pohadali hodně!Nadávala mi moc vulgárně,velmi sprostě,ani to tu nechci vypisovat.Chtěl jsem jí pomoci s večeří,odmítla,poté mi nadala že jí ani nechci pomoci,sedím a čumím na televizi,nebo do telefonu,pak ty vulg.slova.Uplně dostala hyst.záchvat,jen jsem ji řekl aby nekřičela,že za všechno můžu já,pak mi začala vyčítat,tak jsem si sní chtěl promluvit v klidu,ze vším začala třískat,házet,vyhodila mě,poté přiběhla za mnou k autu,že jí mám říct jestli je konec,byl jsem psych.zdeptaný,vyšel jsem ven z auta,opět začla po mě křičet,že chodím za děvkama,tzv.kur.se.Není to pravda,odpřís.jsem to,pak mě napadla,první facka,pěstí do těla.A poté se začla bít do hlavy ze strany,na stranu.Hned jsem odjel.V Ned.mi poslala sms,že pořad něco ke mě citi,láska,miluje mě,že chce jen mě,poniží se klidně pro to.Dnes jsme se sešli,chtěl jsem si sní popovídat,moc si mě nevšímala,opět že je všechno špatně,politici,pandemie,kolem dokola,má toho hodně,skoro nespí,lítačka kolem svých dětí.A taky že už nikoho nemiluje,netuším jestli trpí nějakou nemoci,nebo co jí je.Névím jak dál,poradte mi,prosím.Rodina,blízcí lidé se mi diví,že jsem s takovým člověkem.Chtěl bych slyšet,i jiný názor,anon.lidí.Tímto Vám všem děkuji za odpověd.Tř.mi to pomůže.Prosím bez hanlivých názorů.
Dobrý den. Nevidím žádný důvod držet se někoho, kdo mne ponižuje a fyzicky napadá. Pokud nechcete být za otloukánka a hromosvod něčích nálad, tak bič a pryč! No a pokud Vám to přijde alespoň trochu vzrušující (někdo "Itálii" ve vztahu má rád) pak se jí držte...Přece máte svůj názor, své city a pocity..A stejně se takové hysterické a manipulátorské ženy držíte dál! Takže nějaké své kouzlo pro Vás taková ženská asi má.. Neberte to ve zlém, z Vašeho příspěvku mám pocit - jaký šel, takovou potkal..Ale názory mohou být samozřejmě různé.
Podle mě to vypadá na psychickou poruchu. Řekla bych,že by jí mohl pomoci psychiatr,psycholog spíš ne. Mohl byste jí pomoci tím, že jí nasměrujete k lékaři, ale to musí sama chtít. A ta děcka jsou vaše? Musí těmito náladami matky hrozně trpět. Myslím, že málokterý muž zvládne psychické potíže ženy, ale pokud ji máte alespoň trochu rád, zkuste jí pomoci. Nemyslím, že pomůže vysvětlování, ale opravdu bych volila lékaře. Viděla jsem to podobně u spolupracovnice, po lécích se zklidnila, alebere je stále. Má jedno dítě a funguje docela normálně.
Jste slaboch, nevážíte si sám sebe, máte velice nízké sebevědomí. Jinak byste si nemohl nechat sprostě nadávat a dokonce se nechat tlouct. To se vážně nestydíte sám před sebou? Máte to opravdu přítelkyni s velkým P.
Podle toho, čí je byt, sbalte ji, ať maže pryč, nebo jdětě Vy sám. Buďte rád, že v dnešní pomotané době je to jen "přítelkyně", ale ne manželka. Nebudou problémy s rozvodem, s dělením majetku. Děti spolu asi taky nemáte, ty si zřejmě taky umotala někde jinde, bez Vašeho přičinění. Soudím podle Vašeho sdělení, že ona má "lítačku kolem SVÝCH DĚTÍ." Pokud byste byl jejich otec, napsal byste určitě "naše děti".
Vy jí jen sloužíte za otloukánka, pomocníka v domácnosti a s jejími dětmi a asi také jako "oslíčku, otřes se." Byla by mě jako chlapa hanba za podobnou funkci v rodině.
Rozsekněte to, kopněte ji do zadnice a najděte si ženu, která Vás bude brát jako rovnocenného partnera. Takhle jste pro ni jen hadr na podlahu. A děláte si to sám. Protože kdyby byl na Vašem místě jiný chlap, srovnal by ji dokulata a už by byl pryč. Na co ještě čekáte? Až Vám zlomí ve vzteku ruku nebo nos? Jaga.
Pokud to hodláte snášet dál, nic lepšího, než tuhle satorii si nezasloužíte.
Žijeme ve velké době. (Kéž by byla menší!) Samozřejmě to představuje nápor na psychiku nás všech. Ale některé aspekty našeho chování nelze stávající epidemiologickou situací omlouvat. Po přečtení Vašeho příspěvku bych na Vašem místě ve vztahu určitě nepokračoval. Pokud nemáte spolu nezletilé dítě, které by si zasloužilo zohlednit, pokud jste situaci popsal reálně, není nad čím přemýšlet. Sdělila Vám, že "už nikoho nemiluje" - tj. ani Vás! Z popsaného chování lze s pravděpodobností hraničící s jistotou usuzovat na hysterické, až patologické rysy osobnosti, které se časem určitě zlepšovat nebudou. A řešit jakýkoliv názorový střet fyzickým napadáním - to je už opravdu za hranicí. Takže se musím připojit k Vašim blízkým a rodině a doporučuji ve vztahu s takovým člověkem nepokračovat. Ušetříte si spoustu starostí a problémů. A pokud k oné dámě cítíte lítost - zkuste se zamyslet nad tím, zda třeba opravdu není každý svého štěstí strůjcem.
Nemá psychické potíže? Třeba by potřebovala prášky na psychiku nebo je úplně vyčerpaná z domácí výuky, když děcka nechodí do školy? Syndrom vyhoření? My nevíme, proč se chová podivně. Tady dostanete pouze jednostranné odpovědi podle Vašeho popisu. Ale nedozvíme se druhou stranu. Jestli ji máte rád, měl byste ji doprovodit k odborníkovi. Buď se s ní rozejít anebo jí pomoci. Pohlídat děcka, když půjde za odborníkem. Chcete pomoci nebo se rozejít?
Nevím, zda by stačila psychologická pomoc? Můžete zkusit. Psycholog se platí anebo přes žádanku lékaře zdarma. Hodně pojišťoven aktuálně nabízí možnost terapie z domova. Začít lze okamžitě. VZP přispívá 7000kč na 10 návštěv po 700kč (nedoplácí se, jednou možná změna výběru terapeuta, kdyby nevyhovoval), ČPZP 5 x 500kč (doplácíte max. do 700kč), ZP ŠKODA - jednorázově 500kč, ZPMVČR - do 18 let 1500kč, nad 18 let 500kč , RBP, OZP, VoZP --- zatím žádné příspěvky. Odkaz poradte.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.