Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Očkování covid

Od: pepinooo odpovědí: 6 změna:

Zajímalo by mne , kolik bylo do teď dovezeno vakcín na covid , a kolik jich bylo naočkováno a kolik vakcín dostali VIP lidé. Jako třeba Pohlraich

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

2x

Koukněte na jinou rubriku této poradny VOLNÁ DISKUSE.

Tam je více odpovědí na podobný dotaz: Proč se přednostně neočkují pracující?

hodnocení

0x

To se asi nedozvíte, páč není přehled o tom, kdo je VIP.

Kolik je dovezeno a proočkováno, to se denně mění, takže dnešní číslo je zítra staré. Přesněji to můžete sledovat onemocneni-aktualne.mzcr./...

K čemu to potřebuejte vědět? k nové živnosti?

sirokko
hodnocení

0x

Tak nevím sice, jestli kuchaři patří mezi tzv. VIP, to by tam musela být i moje žena, takže asi ne. Ale pro mě je moje žena VIP samozřejmě.

Jestli máte na mysli VIP jako třeba ty nejvyšší, tak ti se očkovat nenechali (kdo by si ty s*ačky taky nechal dobrovolně píchnout do žíly). Takže nevím, kde hledat, jedině mezi NON VIP.

co si píchají do žíly?

Ajé, už tu máme další konspirace...
A máte @sirokko nějaký důvěryhodný zdroj vašeho blábolu? Chápu že tohle je to, co si mezi sebou odpůrci očkování vykládají, aby se utvrdili v tom, že očkování je špatné, ale jak jste na to proboha vůbec přišli? Proč by někdo, kdo měl možnost jít se přednostně očkovat, šel na očkování, aby se nakonec nenechal naočkovat, když by stačilo zdvořile odmítnout? Vždyť to přece ani nedává smysl.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]