Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Úrazové pojištění 70 plus

Od: jmlc® odpovědí: 3 změna:

Zdravím dnes zvláště starší ročníky. Otci vypršelo úrazové pojištění a jelikož je stále vitální, rád by si ještě sjednal úrazové pojištění. Není sice sportovec, ale pracuje snad ve všech oborech, co existují - prostě "soused na všechno". A občas se prostě může stát, že k úrazu dojde. Za posledních 40 let sice žádný úraz neměl, ale statisticky je to právě teď, kdy se mu něco stát může.

Hodně pojišťoven starší ročníky nepojistí vůbec, některé s omezením... Znáte nějakou osvědčenou pojišťovnu s úrazovkou 70 plus?

Děkuji za reakce.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já se zabývám hlavně majetkem, životka nechávám na kelegy. Ale co vím, tak některé životní produkty fungují až do 75 let případně i více (mně je 67 a zatím zajištěnej jsem). Abych se tomu já nebo někdo z kolegů věnoval, tak to nejde takhle na veřejném foru. Chce to ujasnit si potřeby a pak zkusit co určité kalkulačky snesou. Zřejmě nejschůdnější budou jednodušší varianty které nevyžadují zkoumání zdravotního stavu.

hodnocení

díky - ozvu se

hodnocení

0x

Na úrazovku vstupní věk do 75 let není problém.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]