Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Potravinová alergie - příspěvek

Od: malvinka* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den,

zajímalo by mne zda v případě potravinové alergie např. na kravské mléko je možno na základě lékařského posudku získat nějaký příspěvek.

Děkuji za info M

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidka*
hodnocení

2x

Malvinko, příspěvek existuje snad pouze od VZP na bezlepkovou dietu:

search.seznam.cz/...

Možná, že ho poskytují i jiné zdravotní pojišťovny. Ale podle mého těžko na jinou potravinovou alergii. To má v dnešní době fakt skoro každý druhý nebo třetí. *uf*

lucinkaf*
hodnocení

2x

Kolegyně čerpala příspěvky na dítě s celiakií, i tyto příspěvky jí ovšem později vzali.

sebod*
hodnocení

0x

Malvinko, kdepak to žiješ? *sok* Na tohle Ti nikdo nic nedá *plac*

pepyk93*
hodnocení

0x

No to teda slyším prvně...*smich*

doplněno 20.05.10 19:25:

Každý druhý je alergický na nějakou potravinu.Abych pravdu řekl,já k nim také patřím... :) Kam by se prohloubil náš,už tak velký státní dluh,kdybychom ještě platili za alergie? :)

malvinka*
hodnocení

Zajímalo mne to v případě dítěte.

doplněno 20.05.10 19:22:

Kdysi jsem jedné známe vyřizovala jakýsi příspěvěk.

doplněno 21.05.10 15:06:

Pepčo, je to hodnou řádku let, tak je možné, že se příspěvěk týkal něčeho jiného.

pepyk93*

Malvinko,to byl příspěvek asi na něco jiného... :)

jita*
hodnocení

0x

Já mám alergii na soju,jediný co mi doktorka řekla ,abych nejedla nic co obsahuje soju.Soja je ve všem dokonce i v jogurtech ach jo.

malvinka*
hodnocení

Jitu, soja je ruku v ruce s mlékem snad fifty - fifty ve všem. Zajímalo by mne, čím se takto postižení bez štěpících enzymů mají stravovat. Paní doktorka má úžasný smysl pro humor.*smich*

Snad jen přes léto vyrazit na zelené. Komu se nelení, tomu se zelení.:)

marenka*

Kamarádky moje milé, nejhorší alergie je alergie na blbce. Jsou všude. *vtip*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]