Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dnešní jednání vlády

Od: klepi® odpovědí: 4 změna:

Zdravím, je někde na webu audio nebo video záznam jednání vlády který je dnes od 21 hodin?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

makk
hodnocení

2x

Já jsem pochopil, že se o své zdraví musím postarat sám, takže co říká vláda je mi už úplně u pr*ele.

Z činnosti vlády mám jediný pocit a to, že jim jde jen o neustálé prodlužování nouzového stavu, aby mohli tunelovat státní rozpočet (za nouzového stavu nemusí na zakázky dělat výberová řízení).

joudic*
tak oni uz meli prichystane ksefty, a opozice jim do toho hodila vidle, a tak se slo pres hejtmany, a sup tyden pozdejc a uz mame testy z danoveho raje od bileho kone s ucelove zalozenou firmou, ktera diky tomu muze byt ve skutecnosti od kohokoli tady...(treba prymuly, babise apod) a to bylo jen ze strany hamacka, pac babis uz mel taky svuj kseft vymyslenej s jinou pochybnou firmou.
Mnozstvi nakazenych se da ovlivnit vyrazne zvysenym testovanim i bez ujetych konspiraci, coz se ted pravdepodobne deje, aby se mohl prodlouzit pravni ramec, ktery ustavni soud brzy zrusi. To jsem zvedav kdo pak zaplati ty prohrane soudy, a soudy uz ted zpetne zrusenych narizeni ustavnim soudem. Takze dalsich 1000+ miliard a jedem vzhuru ke statnimu bankrotu.

joudic*
hodnocení

1x
dyt je to fuk, ceka nas lockdown od ctvrtku nebo patku, kdo neni uz ted pripraven je vzhledem k minulosti slusne receno trouba ;)

hodnocení

0x
Ne, ten se nenataci. Pote bude tiskova konference.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]