Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kasia sennová (Senna) granule, kde koupit?

Od: zbys* odpovědí: 11 změna:
Dobrý den, potřebuju poradit,kde v ČR koupil Sennu v granulích.Děkuju za rady
Kasia sennová (Senna) granule, kde koupit?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Musíte hledat pod názvem "Senna-projímadlo". Například: drmax.cz/...

Ale můžete najít i jinde. Kdysi jsem si to také kupovala, ale pozor, je to dost silné a musíte užívat s rozumem. Ale také je možné, že v dnešní době už je složení jiné. Já kupovala v letech 1975.

zbys*
hodnocení

Děkuji za odpověď. Je to pro mou přítelkyni. Drží nějakou dietu, bez sacharidů? Myslím. Nevím co se děje. Vždyť zdravá krásná žena má mít rici,cici a bříško. Co dělat s vyzáblou rachitickou ludrou? 8-)
Jdu hledat, ještě jednou díky

Ale po tom se snad nehubne. Slouží to v případě zácpy. Já si vzpomínám, že tenkrát to byly takové granule v plechovce, a bylo to hnusné. Ale opravdu to v případě zácpy pomohlo. Ale strašně mne bolelo břicho. Tak proto píši, aby se to užívalo s rozumem a pouze v případě nutnosti. Ale nemyslím si, že tohle je vhodný přípravek na hubnutí. *co*

A teď jsem si uvědomila, že Vy právě hledáte ty granule. Podle mne už u nás asi neseženete, byl to opravdu strašný "dryák". A jestli chce Vaše přítelkyně zhubnout, tak jí řekněte, že tímto způsobem určitě ne. Nesmí se to užívat dlouhodobě, způsobí si vážné zdravotní problémy.

zbys*
hodnocení

@suzymon:nemá stolici,protože drží tu dietu.(bez sacharidů, myslím)Každé ráno jí říkám ať se na tu dietu vy.ere.A potom se v klidu vyse.e.Ale chce být hubená. Já nevím proč. Má milence, je šílená nebo něco dalšího. Opravdu nevím.

Tak to ještě větší pozor. Sice nevím co to je ta bez-sacharidová dieta a proč kvůli ní nemá nic, co by mohla jako normální tvor zase vyloučit ven, ale jestli je to tak, tak "sennu" teda určitě ne. To by také mohlo dopadnout hodně zle. Ať se předtím poradí s lékařem, nebo s tím, kdo ji tu divnou dietu doporučil.

zbys*
hodnocení

Tak jsem si to vygoodlil, jmenuje se to low carb dieta. Asi se mi družka zbláznila. Nebo milenec bůh ví. Jen vím, že několik dní nejde na velkou

72mona
hodnocení

0x
Zbys - tak podle vás je šílená a přesto jí sháníte ty speciální granule? *alene*
Tak u nás se běžně prodává opravdu jen list Senny. Pije se jako čaj a na každém balení je napsáno použití a hlavně varování. M.
doplněno 24.02.21 09:28: KONTRAINDIKACE
Neužívejte při neprůchodnosti střev, náhlé příhodě břišní (např. zánětu slepého střeva),
zánětlivých onemocněních střev (např. Crohnova choroba).
Přípravek nesmějí používat děti do 10 let, ženy v prvních 3 měsících těhotenství a kojící matky.
NEŽÁDOUCÍ ÚČINKY
U citlivých osob mohou látky obsažené v čaji způsobit mírné křečovité bolesti břicha.
Při dlouhodobém užívání (nebo předávkování) se objevují průjmy, které vedou k nadměrné
ztrátě vody a minerálů (zejména draslíku), což může způsobit např. oběhové nebo srdeční
poruchy.
V ojedinělých případech se může objevit porucha motility (hybnosti) tlustého střeva.
UPOZORNĚNÍ
Při výskytu jakýchkoli neobvyklých reakcí přestaňte čaj užívat a vyhledejte lékaře.
Uchovávejte mimo dosah a dohled dětí. Nepoužívejte po uplynutí doby použitelnosti uvedené
na obalu. Nepoužitelné léčivo vraťte do lékárny.
UCHOVÁVÁNÍ
zbys*
hodnocení

@72mona :ano myslím si že je šílená. Ale chci ať je šťastná. Vy tento pocit neznáte?
Přesně toto jsem našel na těch internetech, následky. Ale je šílená, prostě tu dietu bude držet dál.
72mona
Hele, nedělejte si z toho pr*el, jo? Nosil byste třeba alkoholikovi flašky jen proto, aby byl šťastný? Jinak si myslím, že vaše šťastná slečna je nejspíš svéprávná, dokázala si vyhledat konkrétní dietu, tak si určitě dokáže sehnat i čajíček. A vy jí radši kupte nějakou pěknou kytku, z té bude mít jistě také euforii*smich* M.

ruzena*
hodnocení

0x

Já tedy asi neporadím, protože mám roky uplně opačný problém, ale chci říci jednu moji zkušenost.

Po nemoci mi nějaký dobrák poradil proti unavě probiotika a laktobacily. Zakoupila jsem a každý den si brala jednu tabletu Biopronu9. Za asi tak 4 dny jsem ale začala trpět průjmy takovými, že jsem zvažovala návštěvu doktora, ale pak mi došlo, co jsem změnila a přestala jsem to brát. A stav se upravil opět do normálu. Co tedy aby přítelkyně zkusila tohle? Uškodit jí to v žádném případě nemůže, pokud nemá se zažíváním problémy z dřívějška, žal. vředy, operace traktu apd.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]