Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Potvrzení o očkování proti Covid

Od: fbreta odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, jak vypadá potvrzení o očkování proti covidu?

Potvrzení o očkování proti Covid

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jipi
hodnocení

3x

Papír formátu A4 - jméno,číslo pojiěštěnce, číslo OP, datum narození, vakcína, šarže, datumy očkování, razítko, podpis, QR kod, čárový identifikátor certifikátu.

hodnocení

2x

Například čtvrtý obrázek v galerii idnes.cz/...

to nevím, jestli je možné jako potvrzení brát, tam se nedává ani razítko lékaře. já to brala spíš jako kartičku s daty k návštěvě doktora. po kompletním očkování se vydává certifikát, ten vypadá takhle.

je to k vakcíně od Pfizeru, ale předpokládám, že i ostatní používané vakcíny budou mít stejný, jenom se tam změní typ a název vakcíny.

Potvrzení o očkování proti Covid #2

hanibal
hodnocení

0x

Obdržíte Certifikát o provedené vakcinaci, který přijde na Vámi uvedený email. Obsahuje i QR kód a Identifikátor certifikátu.

vladimirwolf
hodnocení

0x
Rád bych dostal potvrzení o očkování. Byl jsem očkován ve vojenské nemocnici klášter Hradisko Olomouc průkazka mi nebyla při druhém očkování vrácena

Vladimíre, tady Vám průkazku nikdo nevystaví, musíte tam, kde jste byl očkován, nebo si potvrzení stáhněte na internetu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]