Zdravím, asi před 2 měsíci se mi udělala v podbřišku bulka. Je vesměs uprostřed přesně v ohybu. Uprostřed od vzdálenosti pupíku k penisu. Že začátku nebolela, po 2 týdnech začala celkem výrazně bolet, ale jen při ohýbání se, jinak v pohodě. avšak po týdnu bolest odeznela a zase byl 2tydny klid. Opět to zaclo bolet při ohybani avšak opět po týdnu bolest ustoupila. Teď opět cca 2 týdny byl klid a zas začala bolet, tak mi kamarád řekl, že to může být zaniceny chlup pod kůži, tak mi dal masticku, kterou měl přímo od lékaře, tak tedy 3 dny mažu a teď bolí vážně až moc. Nemůžu se ohnout jak to bolí, tak jsem to vyřešil kusem látky na bouli a převazal obvazem, poté při ohýbání bolest ustoupí, protože je přesně v ohybu.. Boule zfialovela a přijde mi, že se i zvětšila poté, co jsem aplikoval mast. Prý se nafoukne a pukne. Uvažoval jsem ještě o kyle, ale nevím z čeho, nic těžkého nezvedam.. Co myslíte? Může to být pouze ten zánět?
Jste blázen? Může to být uskrinuta kyla, může se z toho stát zánět celého břicha, otrava krve, celková sepse, s hrozbou smrti. Jděte k doktorovi ještě dnes. Vždyť máme bezplatné zdravotnictví, vůbec nechápu, na co čekáte, proč riskujete život ohrožující komplikace!
ja kdyz mel triselnou kylu tak kdyz sem stal tak se mi udelala boule, kdyz sem lehnul tak to tam zajelo zpatky a boule byla pryc, na bolest si moc nevzpominam
staci zajit k dr, ten te nekde posle , me na to chirurg sahnul rukou a hned vedel ze jde o kylu, takze neres blbosti od kamarada ktery mel zarostly chlup na ocasu a jdi k dr
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.