Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolestivá boule v podbřišku

Od: baganas odpovědí: 5 změna:
Zdravím, asi před 2 měsíci se mi udělala v podbřišku bulka. Je vesměs uprostřed přesně v ohybu. Uprostřed od vzdálenosti pupíku k penisu.
Že začátku nebolela, po 2 týdnech začala celkem výrazně bolet, ale jen při ohýbání se, jinak v pohodě. avšak po týdnu bolest odeznela a zase byl 2tydny klid. Opět to zaclo bolet při ohybani avšak opět po týdnu bolest ustoupila. Teď opět cca 2 týdny byl klid a zas začala bolet, tak mi kamarád řekl, že to může být zaniceny chlup pod kůži, tak mi dal masticku, kterou měl přímo od lékaře, tak tedy 3 dny mažu a teď bolí vážně až moc. Nemůžu se ohnout jak to bolí, tak jsem to vyřešil kusem látky na bouli a převazal obvazem, poté při ohýbání bolest ustoupí, protože je přesně v ohybu.. Boule zfialovela a přijde mi, že se i zvětšila poté, co jsem aplikoval mast. Prý se nafoukne a pukne. Uvažoval jsem ještě o kyle, ale nevím z čeho, nic těžkého nezvedam.. Co myslíte? Může to být pouze ten zánět?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Co si myslíme je úplně jedno.

Ty máš jít k lékaři a to ihned a bez diskusí (bez keců).

hodnocení

3x

Napadá mě břišní kýla, která může skončit smrtí. Uskřípne střevo. Prostata? Určitě běžte k lékaři.

jjfhh
hodnocení

3x
Jste blázen? Může to být uskrinuta kyla, může se z toho stát zánět celého břicha, otrava krve, celková sepse, s hrozbou smrti. Jděte k doktorovi ještě dnes. Vždyť máme bezplatné zdravotnictví, vůbec nechápu, na co čekáte, proč riskujete život ohrožující komplikace!

hodnocení

2x
Je zde prosím nějaký doktor?
I návštěva veterináře by byla lepší, než o tom zde diskutovat.

jurajjuraj*
hodnocení

0x

ja kdyz mel triselnou kylu tak kdyz sem stal tak se mi udelala boule, kdyz sem lehnul tak to tam zajelo zpatky a boule byla pryc, na bolest si moc nevzpominam

staci zajit k dr, ten te nekde posle , me na to chirurg sahnul rukou a hned vedel ze jde o kylu, takze neres blbosti od kamarada ktery mel zarostly chlup na ocasu a jdi k dr

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]