Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nemiluje mě, mám s ním zůstat?

Od: sezamka* odpovědí: 6 změna:

Ahoj, zamilovala jsem se do chlapa, který ukončil nedávno dlouholetý vztah se svou přítelkyní. Mně říká, že mě má rád, ale nemiluje mě. Není se mnou kvůli sexu, ale prý kvůli tomu, že mu je se mnou dobře.

Mám v tom vztahu pokračovat nebo se na to vykašlat? :(

doplněno 21.05.10 14:30:

Děkuji vám všem za užitečné názory a rady. Rozhodla jsem se, že si zatím dáme pauzu a pak se uvidí, jestli to mezi námi vyšumí nebo ne.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vosikac*
hodnocení

0x

*jasne*Pro větší představu by pomohl věk obou zúčastněných;)

Ale vidím to tak, že budeš nejspíš taková mezistanice před dalším vážnějším vztahem.Tak pokud ti to nevadí, tak si užívej, v rámci možností a nikdy nevíš ... *mala*

bezdice*

Měla jsem podobný vztah.Je to po tom nemastný ,neslaný.Najdi si někoho kdo tě bude milovat.Do vztahu , kde hned na začátku tohle řešíš, bych nešla.Taky si myslím, že milý nemá předešlý vztah vyřešený,ale nechce být sám.Stojí ti to za to...

elfyk
hodnocení

0x

Nedávno se mnou ukončila dlouholeté manželství žena. Taky jsem sháněl někoho na to, aby mi bylo dobře. Abych nebyl sám.

Ber to tak - je upřímnej, že Ti nic neslibuje. Ale jsi pro něho něco jen jako dobrá večeře - když bude, tak fajn, když nebude, tak se nic neděje.

Souhlasím s názorem, že to nemá vyřešený. Krach dlouholetýho vztahu se nedá překonat ze dne na den. A nejde to přebít novým vztahem - to leda u bohémů, kteří ale zase vztahy mívají krátkodobé.

Myslím, že to nemá perspektivu. Jestli musíš, tak si s ním užívej sexu a povyražení, ale nevaž se a neuzavírej se jiným známostem. Osobně bych, být Tebou, odešel. Jinak se budeš trápit a tento vztah Tě bude pravděpodobně vysávat.

hodnocení

0x

*ee* Sezamko, co plánuješ s takovým chlapem? Pokud ti řekl, že tě nemiluje- tak je to jenom kamarád- nic víc. Být tebou, tak bych ho ani jinak nebrala . Já bych prchala *bezim*raději k někomu , kdo by mě miloval *srdce*. Jako kamarád- super*pivo*, ale jako milující partner- k ničemu.*plac*

sebod*

A já budu proti ostatním trošku v opozici. Ty ho miluješ a on Tě má rád, je mu s Tebou dobře. Ale nemiluje Tě. I na tomto se dá budovat kvalitní vztah. Může tu dopadnout lépe, než když je na začátku obrovská láska na obou stranách a pak...přijde rozčarování. Jestli Tvůj přítel nedávno prožil zklamání, tak se třeba bojí jít hned do nového vztahu naplno. Nebo se bojí připustit sám sobě, že by mohl znovu milovat. Jestli je vám spolu hezky, zkus ve vztahu vydržet. Vychutnávej si hezké chvilky a nehraj si slovíčky mít rád nebo milovat. Třeba budeš příjemně překvapena. Jestli Ti však tato situace nevyhovuje a trápíš se, tak se rozejdi.:)

miminko
hodnocení

0x
No to jsou rady. Klasika. Zamilovanost je chemický proces. Mít rád je láska. Nikdo nemá zaručen vztah do konce života. Ani ten, kdo Ti říká miluju tě a ani ten kdo Ti říká mám tě rád. Záleží na gestech, jak se k Tobě chová, zda Ti dokáže udělat radost (dárek, květina), zda se Tě zeptá jak se máš a zda něco nepotrbujes apod. Neupinej se na slovo milovat. Já svého partnera mám upřímně ráda a určitě ho nechci opustit nebo hledat náhradu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]