Ahoj chtěl bych platit přes internet, běžně jsem takhle platil až teď zavedli že musíte zadávat e-pin, který mám v internetovém bankovnictví, ten vždy správně zadám a potvrdím následně následně mi přijde sms s kódem dalším, ale pokaždé ať je to jakákoliv platba na jiných stránkách tak mě to nepust/napíše to vždy buď a chybný kód nebo e-pin ale já to vždy opíšu správně/ v internetovém bankovnictví platby přes internet mám povoleny. Nevíte kde je problém?
Monetu mam na internetové platby a posledních 14 dni jsem proste nezaplatil i když mám i v telefonu appku na potvrzování. Zavolej na monetu moneta.cz/... Ja tam volal ve 22h když už jsem začínal byt dost naštvaný. Sice se to nevyřeší hned, ale byla tam snažila pracovnice.
V tom případě řešte se svou bankou...pokud mám problém jak vy, okamžitě volám, mají většinou "skoro" nepřetržitý provoz...mohou vás vést při jednotlivých krocích...
doplněno 22.02.21 20:14:
U které banky? Používáte e-identitu? Moje banka už na kod SMS nejede...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.