Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, zdá se, že si chcete hlavně postěžovat, protože odpověď znáte - nakupovat lze přes internet. Vy nemáte žádné starší (loňské) jarní oblečení a opravdu musíte mít vše nové? Doba parádě nesvědčí, tak to udělejte jako Němci, kteří jsou na tom nyní stejně - nosí starší věci a i venku tepláky, protože je nosí i na homeoffice a volné oblečení (trend je "oversize"). Tu větší velikost tepláků či bundy snad trefíte i přes internet. Nedělejte si problém, kde není. Zdravím!
Bene, přesně tak. Chce jenom zase rozvířit nic neřešící debatu a nakonec se tady zase pohádáme. Jsem ráda, že jste to napsal Vy a že se mohu přidat. Kdybych to napsala já, tak mám v patách minimálně tři své "fanoušky", kteří ostře sledují co kde napíšu, aby se do mne mohli pustit a vysvětovat mi, jak jsem netolerantní.
Potom postar doporučím, když máte jenom roční výrobky, tak si najděte tu firmu, od které máte kalhoty a boty a ten stejný výrobek si nakupte opět tam. Nemusíte nic zkoušet. Snad budete mít štěstí a výrobní program tolik nezměnili. Název výrobku a velikost bývá někde postranách na no,?jak to nazvat? na cedulce. Pokud jste ji neustřihl. Bundu snad odhadnete, snad nebude vadit stejná fazóna.
Líbil se mi příběh na internetu, jak babička šla kupovat vnučce boty a protože vnučka nemá čas přijít a babička má stejnou nohu, tak boty zkoušela ona.Babičky kamarádka šla taky své vnučce něco kupovat . Ta dnešní doba je na hlavu. Kdo má zájem naštvat co nejvíc lidí? Jinak já kupuji na Bonprixu, přečtu si zkušenosti lidí s tím, co se mi líbí, ale většinou musím brát o číslo menší. Boty jsou číslované správně. Když jsem si kupovala bundu, tak jsem objednala menší a větší a kupovala jsem, když byla akce poštovné zdarma a sleva 10 % a jednu vrátila. Stejně se dá dobře koupit a Wittu , i na AtlasFormen, tyhle obchody mám mnohokrát vyzkoušené.
To vaše povídání mi přijde, jako povídání chudáka, kterému se tohle přihodilo. Napadlo vás, že jsme všichni ve stejné situaci? Úplně všichnim s vyjímkou majitelůobchodů, kteří si nakoupí ve svém. Ale ostatní? Nejen vy. Všichni! Všem nám chybí zboží, služby, sociální kontakty atd atd. Všichni se bojíme, všichni nadáváme, ale v podstatě jsme rádi, že nás virus minul nebo že už ho máme za sebou. Všichni se očkování bojíme, ale všichni ho chceme. Co po nás chcete?
Sisin, omlouvám se, že jsem vás hodila do jednoho koše. Už vím, že jste vyjímka.
Připojuji se k tomu Bonprixu. Vždy přečtu recenze a pak objednávám. U mě jsou problém džíny. Mám dlouhé nohy a vše mi je krátký. Tady jsem si objednala balík za 5 tisíc, co mi bylo jsem si nechala a zbytek poslala zpět. Taky mám pár věcí z lidl shopu, ale tam nakupuji jen ve výprodejích.
Mmch. chápu, že šetříte, ale mít jen jedny kalhoty a bundu je stejně divný jako můj šatník. Já mám cca desatery kalhoty, 50 triček, 20 mikin...
A před nedávnem mi má sestra řekla, když viděla mou skříň, že mít 50 párů ponožek hraničí s psychickou poruchou
Když jsme u toho stěžování, mně se rozpadly podrážky zimních bot. Na prach a ze dne na den. Kupoval jsem v pracovní obuvi a vzhledem k velikosti "vybíral" z jedněch. Asi jsem si je měl objednat přes internet a být týden doma, než se to pořeší nebo chodit v závějích sněhu v letních prestižích. Zlatá jarní bunda...
Jo, taky jsem z toho taková nějaká nešťastná, už 4x jsem vracela boty a teď potřebuju kalhoty - jedny turistické a jedny rifle. Moje běžné shánění kalhot vypadá tak, že tři čtyři měsíce oblítávám obchody a zkouším kde co, v každém obchodě min. troje nebo čtvery. Fakt několik měsíců, mám extrémně netypickou postavu. Když se objeví takové, které sedí, tak je mi jedno, kolik stojí, dám cokoliv. A teď? Vybrat rezervní účet, nakoupit desítky riflí a pak všechny vracet?
Přemýšlím, že změřím a vyfotím kalhoty, které mi sedí, a zkusím psát maily do nějakých malých obchůdků, kde by mi je někdo změřil a eventuálně poslal, co odpovídá... ale nevím, jestli někoho takového najdu...
Jak radím už výše. Máte, či znáte značku těch riflí, kalhot? Jít cíleně po těch samých.
A pomyslím na další radu - kupujte ty kalhoty hned dvoje. Když padnou a budou se líbit, tak proč ne.
Jo, jedny jsou z CA, takže tam taky chystám nakoupit. Ale nemají zase reálné fotky na internetu - nejlépe tvar odhadnu podle volně ležících kalhot, ne na modelce. (Takhle jsem už dvoje rifle vyswapovala...) Jinak žádnou značku, která by běžně vyhovovala, nemám. Ale dvoje? Aby vůbec byla nějaká pravděpodobnost, že mi padnou, musím jich koupit tak padesát... proto píšu o té rezervě
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.