Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cestování do zahraničí u popíračů covidu

Od: sopron odpovědí: 18 změna:
Jsme nyní v situaci kdy národ je rozdělen na dva tábory lidí.Jedni co dodržují epidemická nařízení a chrání sebe a své blízké a druzí kteří porušují opatření z důvodu,že nevěří že panemie je reálná a domnívají se,že to je jen mediální bublina a nic co nás ohrožuje ve skutečnosti podle nich neexistuje.Mne by zajímalo,jak tento druh lidí popíračů covidu to budou obhajovat při překročení státních hranic, když budou nadále popírat existenci viru a tvrdit, že testy ani karanténa nemají pro ně smysl a že odmítají se tomu podřídit.Bude se těmto lidem vycházet vstříc při překročení státních hranic nebo podmínky platí pro všechny stejné bez ohledu, jesli na to věří nebo ne?

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

9x

No docela mne pobavila myšlenka, že se bude přihlížet k tomu, v co kdo věří. :-D Tak si to vyzkoušejte a jeďte třeba na zoušku do jednoho z našich uzavřených okresů a zkuste tam policistům vysvětlit, že v žádný "covid" nevěříte. A uvidíte hned, jak Vám vyjdou vstříc.

k2
hodnocení

7x

Mate velmi zjednodusene vnimani deni/sveta kolem nas...

hodnocení

5x

Každý stát si může stanovit kdo a za jakých podmínek na jeho území vstoupí. Pokud bude mít podmínku očkování a já ho odmítám, tak holt utřu. Ale to snad funguje už teď ne? Čili nic se nemění.

jabraka*
hodnocení

3x

Popírači podstoupí stejné procedury,jako každý.Bude li pozitivní,uvrhnou ho do kledby,karanteny,popírej,co je ti libo.

JABRAKA

sopron
hodnocení

Co kdyby se rozhodli vycestovat mimo ČR.vladní činitelé na nějaké zasedání V4 a byli by mezi nimi někteří z vládní opozice,kteří též neuznávají pandemický zákon a berou aktuální situaci jako by nic neexistovalo.Tak ani oni by celou situaci nemohli popřít a říct,že je vše v normálu jak si oni myslí a nemuseli by mít v letadle respirátor nebo roušku?
jabraka*

To mje trochu zmatené,pokud jedou vládní činitelé,pak tam mezi nimi nemůže být nikdo z opozice.

JB

smode*
hodnocení

2x

Hezký den. Netuším sice kde neustále berete jakési "popírače" - nikdy jsem se s žádným nesetkal a docela by mě zajímalo jestli vůbec existují. Ale budiž. Každý bude bez debat dodržovat pravidla stanovená jednotlivými státy. Tato budou s největší pravděpodobností tím volnější čím více je konkrétní stát závislý na cestovním ruchu a naopak. Příkladně přímořské oblasti Chorvatska budou u místních, typicky s dlouhou nataženou rukou žádající peníze turistů, nejspíše nastaveny velmi volně. Budou-li totiž nastaveny přísné požadavky, jistě se najde jiný stát který třeba i na konkrétní sezónu záměrně rozvolní aby přitáhl ekonomickou sílu ze zahraničí a velmi pěkně na tom vydělal.

jdukolem
smode*

Jsou to snad jacísi političtí aktivisté. Prosím postněte konkrétní příspěvek kde popírají covid, příp. jedná-li se o video tak konkrétní minutu kde se tak děje. Nic takového v uvedených odkazech nevidím.

jdukolem

Stačí si projet jejich profily

expres.cz/...

manipulatori.cz/...

@smode divil byste se, kolik se jich na facebooku vyskytuje a vyjadřuje. Dnes jsem se (opět) dočetl, že žádný Covid neexistuje a zvýšená úmrtnost je kvůli 5G vysílačům, že na to přišli když nelegálně "oběť covidu" pitvali, což se prý oficiálně nesmí, a žádný vir v těle neměl... *zed*
jdukolem

Kdyby jenom 5G

facebook.com/...

jenda22
hodnocení

2x

To se vám to nějak v hlavě plete. Nejsou popírači Covidu ale jsou popírači opatření zavedená vládou. Že je zde virus nikdo nepopírá. Ale takový Lockdown je nachystaná cesta k restartu světa. V Davosu už o tom rokují. Nějak podivně naplánováno či spíše dobře nachystáno?

Co se týká antigenních testů tak větší blbost nešlo ani vymyslet. Z našeho pohledu. Z pohledu vlády, která touží po max. pozitivitě je to super tah. Z 5 testovaným jsou nejméně 3 osoby pozitivní. Bez příznaků. Jeden vedle druhého. Po 5 dnech čekání na PCR test zůstal pozitivní jeden. Slovy : JEDEN !

hodnocení

2x

Zapomněl jste na třetí skupinu.

Já třebas věřím, že pandemie je opravdu velký problém. Ale naprosto nevěřím vládní rétorice, že nejlepším bojem s ní bude, když se nebudeme pohybovat v místech kde je minimum lidí - tedy pole a lesy, soukromé chaty a jiná podobná místa. To je naprosto úchylné myšlení ketré má spíše na cíl pravý opak.

A s tím souvisí i cestování. Nevidím rozdíl v tom, jestli jsem u nás nebo v zahraničí. I do toho zahraničí jezdím nejčastěji na ta místa, která jsou podle naší vlády nejnebezpečnější (příroda). I v tom zahraničí jsou nějaká pravidla chování v době pandemie a hrozí tam obdobná míra nakažení jako u nás (mnohdy značně menší).

Logické vysvětlení - v lese přenesete virus na veverku nebo na jelena,případně na netopýra nebo jiné zvíře, které ho zase po nějaké době přenese na člověka ...

Nebo další důvod - na chatě uprostřed lesa nejste tak snadno kontrolovatelný

když se nebudeme pohybovat v místech kde je minimum lidí - tedy pole a lesy, soukromé chaty a jiná podobná místa.
Ale to tvrdí kdo?

Já stále čtu podobné.

když se budeme pohybovat v místech kde je minimum lidí - tedy pole a lesy, soukromé chaty a jiná podobná místa.
Tam se lidé nenavštěvují, tak není přenos. Kde se nesejdou lidi, není přenos nákazy. To slyším často.

hodnocení

0x
Nejsem popirac covidovy. Zrovna jedu nalozeny v desinfekci ze spanelska.

donpapa
hodnocení

0x

Do zahraničí cestují všichni, popírači i nepopírači. Pro všechny platí stejné podmínky. Co na tom nechápete?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]