Nejste přihlášen/a.
Popírači podstoupí stejné procedury,jako každý.Bude li pozitivní,uvrhnou ho do kledby,karanteny,popírej,co je ti libo.
JABRAKA
Hezký den. Netuším sice kde neustále berete jakési "popírače" - nikdy jsem se s žádným nesetkal a docela by mě zajímalo jestli vůbec existují. Ale budiž. Každý bude bez debat dodržovat pravidla stanovená jednotlivými státy. Tato budou s největší pravděpodobností tím volnější čím více je konkrétní stát závislý na cestovním ruchu a naopak. Příkladně přímořské oblasti Chorvatska budou u místních, typicky s dlouhou nataženou rukou žádající peníze turistů, nejspíše nastaveny velmi volně. Budou-li totiž nastaveny přísné požadavky, jistě se najde jiný stát který třeba i na konkrétní sezónu záměrně rozvolní aby přitáhl ekonomickou sílu ze zahraničí a velmi pěkně na tom vydělal.
Jsou to snad jacísi političtí aktivisté. Prosím postněte konkrétní příspěvek kde popírají covid, příp. jedná-li se o video tak konkrétní minutu kde se tak děje. Nic takového v uvedených odkazech nevidím.
To se vám to nějak v hlavě plete. Nejsou popírači Covidu ale jsou popírači opatření zavedená vládou. Že je zde virus nikdo nepopírá. Ale takový Lockdown je nachystaná cesta k restartu světa. V Davosu už o tom rokují. Nějak podivně naplánováno či spíše dobře nachystáno?
Co se týká antigenních testů tak větší blbost nešlo ani vymyslet. Z našeho pohledu. Z pohledu vlády, která touží po max. pozitivitě je to super tah. Z 5 testovaným jsou nejméně 3 osoby pozitivní. Bez příznaků. Jeden vedle druhého. Po 5 dnech čekání na PCR test zůstal pozitivní jeden. Slovy : JEDEN !
Zapomněl jste na třetí skupinu.
Já třebas věřím, že pandemie je opravdu velký problém. Ale naprosto nevěřím vládní rétorice, že nejlepším bojem s ní bude, když se nebudeme pohybovat v místech kde je minimum lidí - tedy pole a lesy, soukromé chaty a jiná podobná místa. To je naprosto úchylné myšlení ketré má spíše na cíl pravý opak.
A s tím souvisí i cestování. Nevidím rozdíl v tom, jestli jsem u nás nebo v zahraničí. I do toho zahraničí jezdím nejčastěji na ta místa, která jsou podle naší vlády nejnebezpečnější (příroda). I v tom zahraničí jsou nějaká pravidla chování v době pandemie a hrozí tam obdobná míra nakažení jako u nás (mnohdy značně menší).
Logické vysvětlení - v lese přenesete virus na veverku nebo na jelena,případně na netopýra nebo jiné zvíře, které ho zase po nějaké době přenese na člověka ...
Nebo další důvod - na chatě uprostřed lesa nejste tak snadno kontrolovatelný
když se nebudeme pohybovat v místech kde je minimum lidí - tedy pole a lesy, soukromé chaty a jiná podobná místa.
Ale to tvrdí kdo?
Já stále čtu podobné.
když se budeme pohybovat v místech kde je minimum lidí - tedy pole a lesy, soukromé chaty a jiná podobná místa.
Tam se lidé nenavštěvují, tak není přenos. Kde se nesejdou lidi, není přenos nákazy. To slyším často.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.