Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nechci být pořád sám

Od: skyrim* odpovědí: 18 změna:

Já vim už je to tady zas ale nemůžu si pomoc, už to zkoušim tolik let, prohrabuji facebook prohrabuji seznamky bohužel nic, a když teda narazim už na nějakou normální se kterou bych si mohl rozumět nebo máme něco společného a je to obyčejna normální holka do života která je sama sebou která si nanic nehraje a bere vás prostě takový jaký jste bez ohledu na to jak vypadáte a všímá si i toho jaký jste uvnitř tak je většinou zadaná má děti a takhle se mi to děje ne jen na sociálních sítích ale i bohužel v tý realitě.

Samozřejmě že bych se chtěl bez těch sociálních sítí obejít ale copak to v týhle době jde?, my mladý který žijeme jen timhle a neumíme se pořádne už ani mezi sebou bavit? neříkám že tohle děláme všichni já třeba nežiju jen sociálními sítěmi mám i koníčky který mám venku a snažim se být víc venku než zalezlí doma o počítače nebo držet celej den telefon a být na facebooku instagramu tomu se hodně vyvaruju ale když to vidim u mích spoluvrstevníku příjde mi opravdu že ty už žijou uplně v jiný realitě v jinym světě že nežijou v tom světě kde je realita ale žijou spíš v tý virtuální realitě.

A když teda už na nějakou zakopnu tak říkám ty hodný upřímný vzdělaný chytrý inteligetní prostě stavený na rodinu na děti zadaný a maj děti, myslim že hodně takových jsou už zadaný a pak se tu jen setkávam s takovýma co dávají každýmu nebo se chovaj k vám tak že jsou něco nadřazenýho nad vámi že vy jste něco podřádnýho a strašně mi vadí to jejích strašně velký ego a ta namyšlenost a arogance a to vidim všude v obchodě venku, jenže člověk už v dnešní době má strach oslovovat na ulici člověk má strach z reakce lidí dneska ty ženský jsou schopný na vás hned zavolat policii že je obtěžujete. Štve mě to nechci tu brečet jsem chlap ale jak tohle řešit? jak to vy řešíte? strašně dlouho hledám a vůbec nic, nedávno jsem jednu poznal ale ta se stará jen o kočky má nějaký problémy v rodině tak přestala uplně psát já jí psát nebudu protože se nechci furt vtírat a to ani k ostatnim ale strašně mi to vadí ta samota hlavně, a nebaví mě každej den dřepět utoho facebooku u seznámek a doufat že se zastěstí je to vyčerpavající.

Člověk se snaží vzbuzovat dojem ale příjde mi že hodně lidí si toho už ani nevaží každej vás automaticky už pomalu bere jako samozřejmnost, jenže kolik z kolika mezi námi se pohybuje vyjímek? který se nějak od těch ostatních liší? co maj hodnoty ve kterých je ještě nějaka lidskost prostě nějaka morálka? co hledaj nějaký to vážný seznamování nežijou konzumnim zvrácenym zpusobem života? chtěj rodinu chtěj obyčejnýho chlapa kterej si jí bude vážit? a když už tak samozřejmě maj děti a nebo nemaj děti ale jsou zadaný, setkal jsem se s takovýma holčinama který jen tak v tomhle dnešnim světě nenajdete a to mě hrozně mrzelo říkám kéž bych takový štěstí mohl mít taky bohužel, nejsem závistivej ale když člověk prostě ví že dnes už to není jen tak mrzí ho to když takový lidi nedokážete jen tak potkat na ulici nebo někde jinde protože toje snad už jen o štěstí.

A teď je ještě taková doba která vztahum ani nepřeje kovid a finanční problémy s prací problemy a četl jsem že na celim světě se bortí vztahy a že moderní trend týhle doby už je single. Co si o to myslíte děkuju. Mě to trápí nevim komu to říct, rodiče maj svoje problémy svoje starosti znamí taky. Tohle sem řešil i psychologem řekl mi na to že nejsem první kdo s timhle tam k němu chodí že těch mladých je plná řáda. Vim že jsou daleko horší problémy ale ja to řešim z toho důvodu že je mi 26 let roky utíkají :( a nevim jak se pohnout dál a mám strach čim jsem starší :(.

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

11x

Neznám vás a nevím ani jak vypadáte, takže to neberte osobně.

Spousta lidí, co se chce seznámit nemá žádnou sebereflexi. Chlapi chodí neoholení /nebo prostě nevzhledně upravené vousy/, špatně či špinavě oblečení, smrdí, mají nehezké zuby, vlasy, jsou tlustí...a přitom si myslí na mladou krásnou dlouhonohou blondýnku.

Podobně i ženy. Jsou jako prasnice, ale rády by často do postele kolouška, nebo aspoň domácího kutila s autem, chatou a tučným kontem. Přitom neumí prát a ani uvařit čaj.

Je potřeba si stoupnout před zrcadlo a zhodnotit se cizíma očima. Nebo poprosit kamaráda.

:) Ten můj má sice blbý zuby, ale jinak dobrý. Kdybych chtěla hezkého, tak bude mít zas nějakou "chybu" v povaze, v chování. Člověk nemůže mít všechno a musí některé nedostatky přehlédnout, zkousnout. Jinak by zůstal sám, na ocet.

gordon
hodnocení

6x

Jestli si myslis ze te zenska spasí no tak si nejsem jistej jestli se ti to povede. Andělé to rozhodne nejsou i když tak vypadají. Dáblové sice taky ne...no ale jak rikam..nemyslim si, ze tim vyresis svuj problem. Nemuzes je mit jako konecny cil. Spis ona bude cekat, ze ty uz to mas srovnane v hlave a ze ty spasis ji.

hodnocení

4x

Ve vašem věku není ještě nic ztraceno. Největší chybou je, že svoji partnerku usilovně hledáte, až ji přestanete hledat, tak ji potkáte, takže s tím nejen přestaňte, ale úplně to vypusťte z hlavy. A věnujte se svým koníčkům a to naplno, úplně se do toho ponořte a zažerte, až vás to pohltí a zapomenete na všechno kolem sebe. Baví vás snad něco, ne? A co nějaký sport, vrhněte se na některý. Kdyby vám bylo čtyřicet, tak chápu, že již chcete založit rodinu, ale ve vašem věku se tím netrapte. Ten váš strach vám všechno kazí, ty energie strachu kolem vás kazí všechny vaše příležitosti.

bablicjana*
hodnocení

4x
Ahoj. Já to mám podobné. Je mi sice 19 let, ale chápu to jaké to je i s tím, když tě štve, že ti utíká čas čím dál rychleji. Taky mě to štve. Před tím, než byl problém s Kovidem, tak jsem často chodila ven a ráda se bavila a poznávala lidi, svět a prostě si užívala každodenních maličkostí. Taky jsem řešila ten problém, že je v podobném věku v dnešní době složité najít k sobě někoho podobně smýšlejícího, normálního, kdo nepředstírá a je takový jaký je a bere život reálně. Někdy jsem byla v pozici, kdy jsem sama sobě moc nevěřila a správně se neprojevovala a kvůli tomu zapadla mezi jiné lidi, než jsem chtěla. Přesto jsem byla častěji mezi lidmi mezi kterými mi bylo dobře a když jsem hold zapadla mezi jiné následně jsem to dokázala vybalancovat na obě strany. Díky tomu , že já beru všechno velmi reálně a důležitě( ve smyslu , že mi na ostatních, které mám ráda záleží, jako na sobě a dokážu pro ně cokoliv), ale zároveň dokážu brát věci s humorem a spoustu lidí překvapit a zachránit od špatných a negativních věcí i lidí, které jim svým způsobem škodily, tak jsem si získala hodně podobných lidí k sobě, kteří mě berou a podporují. Bohužel jsem se s nikým už hodně dlouho neviděla . Samozřejmě, že si s nimi píšu, ale není to ono. Také znám spoustu moc fajn kluků a chlapů, se kterými si teď jen píšu, kteří jsou na tom podobně jako ty. Rozumím tomu, ale tím jaká je teď situace a celkově vším mám osobně já víc prostoru na to protřídit si myšlenky . Celkově na sobě víc zapracovat, ještě víc než do teď . Začla jsem cvičit mnohem víc, než předtím, když jsem chodila na závody atd., malovat, skvěle vařit , dokonce jsem začala chodit na procházky na místa o kterých jsem ani nevěděla, že v mém okolí jsou, začala jsem se více učit a všechno mě to bavilo a baví. Dokonce jsem se začala v květnu učit navíc k angličtině(úroveň C1 ) ruštině( úroveň A2) a němčině (úroveň B1) i Španělsky . Celkově se více snažím využít času co nejproduktivněji. Celkově si myslím, že člověk na sobě může pořád něco zlepšovat a dostat se dál a dál. Možná i tam, kam by si na začátku myslel, že by se nikdy dostat nedokázal. Tím vším jsem chtěla říct, že by ti třeba pomohlo zapracovat na sobě, aby jsi ze sebe celkově měl lepší pocit a lidí okolo tebe ohromil, tím jak pevnou vůli máš a že dokážeš cokoliv. Věř tomu, že pokud s tím začneš a nevzdáš to , lidé okolo tebe se automaticky protřídí na ty, které chceš mít ve svém životě okolo sebe a na ty které za tebou budou dolejzat i přes to jak se k tobě chovali a i přes to jak ty se budeš chvat následně k nim. Určitě si pak najdeš nějakou super ženskou. Jenom to nebude hned a možná to bude i trochu dál, než v okolí které znáš.

hodnocení

3x

Špatná doba. Covidové období nepřeje novým vztahům. Lidé se osobně nepotkávají. Když jste sám a potřebujete se vypovídat a "pokecat"o tom, co máte v hlavě, hovor s psychologem není špatný nápad. Je lepší mluvit s někým než se sám užírat svými myšlenkami.

Koukněte na projekt VZP vzp.cz/... Máte k dispozici 7000kč na 10 sezení během kterých lze jednou změnit psychoterapeuta, když by Vám neseděl. Recenze znamylekar.cz/... Popovídáte si, z domu online nebo telefonicky, a navíc platbu Vám pojišťovna proplatí. Muž Vám bude pravděpodobně více vyhovovat, když chcete řešit vztahy k ženám.

hodnocení

3x

Jsem sám 37 let a taky "nechci". Zvyknete si.

nata
hodnocení

2x

Někdy se prostě nedaří. Ale mnoho lidí najde toho svého třeba až ve 40. Tak to prostě je a neměl by se člověk z toho moc hroutit. A možná že zrovna vy potom budete šťastný a ty okolo vás, kterým jste záviděl, že jim vše vychází, budou třeba dávno rozvedení s nepříjemnými starostmi na krku.

janm*
hodnocení

0x

Zdravím

Možná jste to už zkoušel, přesto mohu doporučit, zkuste "dohozy". Máte určitě nějaké známé příbuzné kteří vás celkem "znají" (což je plus) tak se jim naplno a bez ostychu svěřte, že hledáte babu a pokud by o nějaké věděli ať vám domluví nezávaznou schůzku, ale na živo ne přes fb, msg, sms a tak dále... Dohozy nevychází sice vždy a často spíš ne, ale vaše šance se nepoměrně zvýší, možná ani netušíte jak jsou někteří lidé v těchto věcech "přičinliví" a jak rádi "pomohou" :)

liska5
hodnocení

0x

To je kolikátý Váš dlouhatáááánský mail. Pište stručněji, Více rádců to odradí.

ladis*
hodnocení

0x

Tu s kočkami nebavíš, nezaujals. Musíš oslovit 20 ženských klidně najednou: prostě si dej challenge. Dokud s nějakou nechodíš, tak to není nic proti ničemu, setkávat se (i když teď není kde)...

ono se na tobě projeví ta zoufalost, jakou popisuješ a s jakou tlačíš na pilu a to ženy odpuzuje, jo a v 26 letech co chceš, to dnes 40% populace akorát vyšlo ze školy a ty už se hroutíš

zkus:

rande cz seznamka cz

badoo

tinder

emimino.cz/...

a do týdne si dej challenge jich oslovit alespoň 40! A že tě 36 odmítne? No a co!

za měsíc budeš king

hodnocení

0x

Hoď sem svoju fotku,nech vidíme kde je problém.

ladis*

Ale notak, takhle to nefunguje, i quadimodo muze byt schopny balic

sisin
hodnocení

0x

Vlezla jsem nyní na jednu seznamku zadarmo.

Ozval se mi muž, vcelku pohledný, něco jsme si napsali, ale má tam přes 3000 přihlášení.

Když to hodím do kalkulačky, tak se tam pohybuje přes 8 let. Počítá se jeden vstup za jeden den.

Takže skyrym nezoufejte, nejste jediný.

Bohužel to nevyšlo, pán je bez auta a u mě je z praktických důvodů /daleká civilizace/ potřeba.

ladis*

myslis rande.cz no tak tam muze byt klidne i pres 20 let, kdyz to kluci zakladali nekdy v devadesatkach.

ten chlapik mezitim uz se seznamil tolikrat a vzdy se vrati ke svemu profilu, to zenske jsou prohnane, zalozi vzdycky cisty profil :))

sisin

Ano, bylo Rande. Tak samozřejmě, to souhlasím. Také nemusí seznamovatelé lézt na tu seznamku každý den, a čas se potom ještě prodlouží.

Každopádně to z psychologického hlediska nepůsobí dobře na protějšky. Já jsem si říkala, když si nevybral doposud, tak kdoví, jaký je v tom háček, vysoké nároky asi také nebudu splňovat. Nebo pověstná jiskra nebyly zažehnuta. Vpomínáte na ,,Farmář hledá ženu,,? Ten Indián /už je po smrti/ tam říkal - to musí cinknout, ta žena musí zavonět, a má pravdu, ale někdy takového nepotkáte za celý život a někdy uvidíte člověka a během dvou vteřin víte, že to je on. Nebo takovou osobu potkáte, ale je zadaný. /píšu z pozice ♀/

taky
hodnocení

0x
Jakobys mi mluvil z duše. Už z toho začínám mít i deprese, počítám kolik let mi zbývá než už nestihnu ani děti, svatbu. Je mi 23 let a ještě jsem neměla vztah, je to už ostuda v tomhle věku. Ale ta dnešní doba a nejen kovidová vztahy spíše zabíjí. Pamatuji si, když jsme byli na základce a facebook ještě tolik neletěl, chodili jsme ven, seznamovali se na průlezkách... To můj 15ti letý brácha už bohužel taky nezná. Nevím co s tím, ale přeji ti, aby jsi své štěstí našel :)

maxipes
hodnocení

0x

Mám hezkou vnučku, studuje VŠ, je to moc hodná holka taky hledá kluka.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]