Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

S přítelem skoro tři roky bez sexu

Od: lagerta odpovědí: 6 změna:
Dobrý večer, jsem již dva a půl roku s přítelem. Vše klape až na sex . Mě je 27,přítel má 36let. Jsem stále pana ,proto . Vztahy už sem před ním měla ale... Nic nebylo krom intimnosti. Už chápu že mu to vadí ,jen nám to nejde ,neumím se uvolnit. Že začátku SME zkoušely casto,teď už moc ne . Přítel semnou chce zůstat,řekla sem mu že mu nechci brzdit život. Že to stále nejde . Nevím co děláme špatně. Když se do mě pokouší dostat, bolí mě to a to není ani vevnitř. Jen na kraji ,ale asi ji mám úzkou nebo nevím. Trápí to i mě. Pomůže lubrikant? Předehra je krátká max pět minut,to mě hladi,líbá atd a pak na mě lehne . Děkuju moc za rady
zámek
kapkanadeje uzavřel tuto otázku
! Pravidlo Z6: je zakázáno pokládat stejnou otázku vícekrát po sobě.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Sice nejsem sexuolog, nicméně pro první průnik bych zvolil plastového přítele. Tedy robertka. Takto byste mohla lépe korigovat své pocity, případně omezit bolestivost.
Předehra 5 minut je krátká, pokud nezvlhnete, bude snaha o styk stále bolestivá.
Zkuste použít i ten lubrikant.
A taky byste při tom neměla přemýšlet, jestli to zase bude bolet...
Případně s problémem navštivte odborníka.

anonymni357
hodnocení

0x

Poradte se s gynekologem,on zjisti jestli to neni vyjimecny pripad,kdy to vyresi banalni chirurgicky zakrok ,nebo psychicka zabrana,ktera se da resit.Niceho se nebojte,nemel by to byt problem.Od toho ty doktory meme a vetsinou jsou perfektni.

dasa*
A co prohlídka u gynekologa, ten se přece do vás taky musí dostat? Každá žena má chodit pravidelně 1x ročně na prohlídku. Tak se s ním poraďte. Doporučuji koupit si lubrigant a vibrátor a zkoušet to sama. Většina těchto problémů je o psychice, že se žena nedokáže uvolnit. Přítele obdivuji, že to tak dlouho vydrží čekat. Většina už by to vzdala...

joudic*
hodnocení

0x
lubrikant opravdu pomuze ;) partner by se taky moh trochu vic snazit teda.
A pokud ho nepoustite dovnitr vy, tak nejaka sprostsi pozice typu vykladni skrin, ve ktere bude obtiznejsi stahovat svaly.

hodnocení

0x

A prstíkem se tam dostanete a pořídíte dojít až k vyvrcholení? Pokud ano, tak zkuste vibrátor. Např. na www.wish.cz ho koupíte za pár desetikorun. Ale pokud je dírka jen úzká, tak pomůže lékař, jak už tady řečeno. Pokud není právě toto problémem, pak to opravdu bude práce pro psychologa a sexuologa. Jenom se nesmíte stydět s nimi o svém problému mluvit, není třeba se zbytečně okrádat. Klidně napište vnitřní poštou, příslušného lékaře vám mohu doporučit.

bffjk
hodnocení

0x
Píšete sem pořád. Ten přítel vás brzy opustí, nebo si najde milenku (nebo už ji má). Řešte to s gynekologem a sexuologem. To je pořád dokola. A jestli on ho do vás po pětiminutove "predehre" a navíc bez lubrikantu vrazí, tak to těžko bude někdy příjemné.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]