Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
dnes mi přišlo,že už nebudu mít ZTP,ale TP.ZTP mi končí 31.5 2010.Bude se odvolávat.Nevíte jestli ty výhody ZTP budou platit i po dobu odvolání,když mi to s končí.
Děkuji Roman.
Výhody končí společně s platností průkazu. Z jakého důvodu byl ZTP odebrán? Úspěšnost odvolacího řízení je tak 1 : 1000.
Mám implantováný stent v hl.mozkové cévě AB(dignoza 1693).Výkon 12.8.2009.Jsem částečně hybný a oni za mě dělali zdravého člověka.Lidi s touto diagnozou už leží na hřbitově.Měl jsem štěstí na lidi.Auto mi pomáhé v této nemoci a já si nedokážu představit nyní to nepoužívat.Určitě se odvolám apřípadnou pokutu nezapletím.
Dobrý den, jsem také plně invalidní - totální endoprotézu kyčelního kloubu a na druhý čekám. ZTP jsem nedostala ani po odvolání a to bydlím na vesnici, kde doprava je pouze autem. Ve městě není kde parkovat a kolikrát na úřad musím přes půl města. Příští rok zažádám znova, ale myslím že to bude k ničemu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.