Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám dědické řízení, podepsal jsem tam jeden podpis. Pak jsem šel za právníkem, a podepsal mu plnou moc aby mě příště zastupoval. Problém je, že právníkovi jsem dal sice svůj podpis, ale byl odlišný od toho co jsem dal na dědickém řízení. (byl prostě moc krasopisný, žádnej rychlej klikyhák) Může to být problém?
@jirin - Vím k čemu jsem ho zmocnil. Dal mi ale dva papíry, a ten druhý jsem nečetl... Porad mam obavy, ze ta druha moc byla falesna a advokat se chtel obohatit.
Pak nemůžete tvrdit, že víte, k čemu je zmocněn, když jste si nepřečetl, co podepisujete. Ale řekla bych, že vaše dědictví nebude tak závratné, aby kůli němu advokát riskoval přinejmenším kárné řízení.
Jedna se o dedictvi v hodnote 900t. kc. Muzu se nejak branit, pokud jsem podepsal dva papiry, a jeden byl ku prospechu advokata? Jak pisu, pusobim naivne a jeho chovani po tom, co jsem dal podpis mě dost znejistilo. Priste si budu vic cist, co podepisuju... na druhou stranu mám určitej sociálnî diskomfort, který mě odzbrojuje když semnou někdo manipuluje.
Nemohl me okrast
záleží na tom, co jste mu podepsal. K čemu jste ho zmocnil.
Neznáme plnou moc. Možná, že jste umožnil jednat i jeho spolupracovníky. Mě se stalo, že úřad trval na tom, že si plnou moc ponechá.
Vím k čemu jsem ho zmocnil. Dal mi ale dva papíry, a ten druhý jsem nečetl. Potřebuje právník 2 plné moci?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.