Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

VOlný prostor na internetu pro vyjádření názorů/ kritik/ stížností a radostí

Od: spiritofthespeed® odpovědí: 3 změna:

Ahoj. Přátelé, je tu na netu někde webová stránka, kde si člověk může anonymně napsat svůj názor a vše, co jsem napsal výše? Je to jen tak pro zajímavost ale chtěl bych to vědět. Díky.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Nejlepším řešením bude pořízení vlastní domény a vytvoření vlastních webových stránek, které na tuto doménu umístíte.

hodnocení

To asi ano, jen jsem právě před lety o něčem takovém četl a tehdy jsem tomu nedůvěřoval (jakýsi Pastebin) ale ten zněl moc nebezpečně. A nedávno někdo o tom psal a tak mě to zajímá.

Pastebin je skladiště "textových" dokumentů. Můžeš tam hodit pár stránek textu a kamarádům poslat odkaz, ale tvůj účel to nesplní. Nebude to vidět a bez toho abys odkaz na svůj text propagoval po všech čertech to nikdo číst nebude. Navíc tam zrušili možnost vyhledávaní, takž i když budou známí vědět, žes tam něco psal, ale nebudou mít odkaz, ani si to nedokážou dohledat. Tudy cesta nevede. ani přes blog nebo facebook.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]