Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

V jaké lékárně mají nízské doplatky a kam chodíte

Od: petr75 odpovědí: 11 změna:

Chci se zeptat, pokud berete pravidelně léky ( což já beru bohužel několik), do jaké lékárny si chodíte léky vyzvedávat a kde jsou, dle vás nejnižší doplatky? ( dle vašich zkušeností či okolí)

Pokud si kupujete volný prodej, kam nejčastěji chodíte?

Já osobně volný prodej nakupuji, dle srovnání na heureka.cz, zbozi.cz, snažím se vybrat nejlevnější cenu s přihlédnutím k ceně dopravy či osobní převzetí a beru více kusů, pokud to potřebuji pravidelně. Léky na recept nejčastěji BENU lékárna.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kenav
hodnocení

2x

Napr duchodci u Dr.Maxe doplatky polovicni nez jinde.

Bývávalo, spousta léků je už levnější v Benu.

hodnocení

1x

Zeptejte se na generika (stejné léčivé látky od různých firem - různé ceny). Téměř každý lék vyrábí více firem a ceny se velmi různí. Rozdíl je pouze v přidaných látkách, aditivech, barvivu, tvaru tabletky, z čeho je potažena...

hodnocení

1x

Asi jak co. Kdysi jsem brávala léky co mi dr. psala na gyndě. V ústavní / kde dr. sídlila / lékárně byli velmi levné. Jednou jsem je kupovala jinde a doplatek byl velmi markantní. Jinak nejraději dr. Max. Jednou mě velmi mile překvapila lékárna Magistra. Mast na křečáky byla o 150 kč levnější než právě v Maxovi. Obvykle nejprve kouknu na heureku pokud je to nějaký nový lék co jsem zatím nebrala.

hodnocení

1x

Jedině BENU ! Mám tam už roky kartičku,za troje kapky do očí jsem všude i v Maxu dávala 170,- a v Benu 107,-Pěkný rozdíl,jinde už nechodím. ;);)

hodnocení

0x

V drtivé většině do lékárny u Cepků 90% léků mám zadarmo a zbytek pak dr Max. Volně léky nekupuji,jen výjíměčně dle potřeby (např. sanorin,proctoglyvenol ) u dr Max

hodnocení

0x

Manžel je spokojen u Dr. Maxe.

hodnocení

0x

Většinou Dr. Max. Jednou jsem měl vyzvednout drahý lék a oběhl asi 10 druhů lékáren a rozdíl byl opravdu obrovský. Dr. Max několikanásobně menší doplatek než ta nejdražší lékárna.

Na vitamíny a potravinové doplňky ale chodím taky do lékárny AVE.

jurajjuraj*
hodnocení

0x

volne prodejne vetsinou na netu kde mam dopravu zdarma a jeste nejake procenta zpet. Na recept, pokud nekdo chce vyzvednout, tak v mistni lekarne. Nemam cas objet pul mesta abych ustril 30,-, navic tady uz mame nejake slevy

To jsem si také myslela a nechala jsem si poradit od sestry (u lékaře).

Ale postupně jsem vystřídala asi 4 lékárny a zjistila jsem, že u jednoho z mých nejdražších léků je ten rozdíl více jak 150 Kč - mezi nejlevnější z lékáren a u Maxe. Tak jsem např. tento týden ušetřila přes 300 Kč na doplatku. Ale možná by mi to nakonec vrátili, nevím (prý jsou doplatky do určité částky za rok).

Jen tak mimo-jeden lék ksem musel koupit u maxe-přes 1000kč,po slevě díky kartě drMax sleva na 800kč.V lékárně kde ho běžně beru-3 balení BEZ doplatku. Navíc nikam nemusím-lékárna je hned naproti sídla lékaře, přes silnici !

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]