Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vztahy mezi mnou a láskou

Od: hmm odpovědí: 10 změna:
Moje přítelkyně, dělá ze hledá práci, denně kouká na seriály, nemá ani korunu pomalu už měsíc od každého ze spolubydlící se pta na cigarety, nemá zájem to probírat se svým přítelem, půjčuje si peníze od rodičů, jak na najem tak na jidlo, jinak ji živím ja, denno denně cvičím, vařím, dobře ona pouklizi občas fakt hezky ale to je tak vše, pořád se semnou hada at se do ni nestaram ze to je její věc ze nemá praci, že si peníze sežene. Nevím co mám dělat být jsem platil já a když se pohádáme ještě ona vyhání me. Budu rád za každou radu... Ona si platila že 3 měsíců najem jednou... Když se chci projít a je výjimečně venku hezky když je zima ji se nechce... Mrzí mě to bo jsem s ni skoro 5 let, oproti začátku se dost změnila, nechce zkoušet nové věci v posteli, furt abych šukál ja, když ji řeknu ať jde na me tak je minutu a pak ji už boli nohy tak jde ze me a lehne si vedle mě... díky za odpověď...

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

id
hodnocení

11x

Hmmm. do postele není, práce jí nevoní, dělá dluhy, tak proč jí nesbalíš kufr a šup s ním za dveře . A nebo si jej sbal sám.

hodnocení

10x

"...at se o ni nestaram ze to je její věc ze nemá praci, že si peníze sežene".

Co chcete poradit? Asi jí takový život vyhovuje. Vždyť ona Vám jasně říká co máte dělat. Tak jí poslechněte a přestaňte se starat.

hhh
hodnocení

6x

Je nezodpovědná, líná, nechutně využívavá, drzá, sex vás s ní nebaví, tak odpověď je jasná. Se s ní rozejděte, vztah vám tak jako tak uvadá. Čím dřív, tím líp.

hodnocení

6x

Kdyby vám tohle vyprávěl kamarád o svojí slečně - co byste mu poradil?

hodnocení

5x

Zaujal mě hned nadpis: Vztahy mezi mnou a láskou.

Člověče - a tomuhle odpadu Vy opravdu říkáte láska? To vážně nemáte na něco lepšího? To o sobě tedy nemáte vysoké mínění.

Poradím Vám slovy svého už zesnulého kamaráda: "Než tohle, to si radši domů nastěhuj medvěda. Medvěd tě sežere hned a budeš to mít za sebou. Tahle megera tě bude žrát celý život." *ee* /To je citát Pepy/. Jaga.

hodnocení

3x

Pokud jste ve vztahu nespokojený, tak ho ukončete. Ať se přítelkyně o sebe stará sama. Zbytečně ztrácíte čas s někým kdo si Vás neváží ani nezaslouží.

sisin
hodnocení

3x

Děvče zpohodlnělo a zlenivělo. Tak nějak přežívá, jak se dá. Po pěti letech už nemá zapotřebí se snažit, má Vás jistého, střechu nad hlavou také.

Pokud se hádá, neváží si Vás, to je mrzuté a když už tohle sem napíšete, tak je jisté, že už toho všeho máte dost.

Někdy ve vztahu bývá, že jeden táhne, a druhý se veze. Celý život ale takhle nejde, táhnout musí v chomoutu oba dva.

hodnocení

3x

jaký sis to udělal takový to máš *bzum*

líná netahavá k ničemu máš doma slušnou zátěž která ti začíná jít na nervy taková Peggy Bundová ze seriálu Ženatý se závazky *smich* a ty nevíš co stim *sok*

nejdřív si musíš ujasnit co vlastně chceš?

pokud chceš změnu musíš to vzít radikálně a od podlahy a dohlídnout na to aby začala na sobě pracovat

začni tím že jí odřízneš od financí prostě jí přestan dotovat *palec*

dále trvej dúsledně na tom aby se začla věnovat domácím pracem vařit prát a uklízet a pomož jí s hledáním práce

nedělej doma Vola *ee*

počítej i stim že se může stát že to nedá a odejde od tebe v tom případě to ber jako výhru a v klidu s pocitem žes dělal co si mohl si najdi jinou *slunce*

nebo druhá možnost trpět a starat se o svého příživníka *cert*

hodnocení

2x

Každý si dovolí tolik, kolik je mu povoleno. Vy jste to dovolil a stále to trpíte, tak by byla hloupá, kdyby toho nevyužila.

hodnocení

2x

Preco si tak malo vazis seba sameho?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]