Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla bych Vás požádat o radu.
Bývalý manžel mě dvakrát udal na sociálním úřadě, že jsem neoprávněně pobírala sociální dávky a hmotnou nouzi.
Poprvé jsem spor vyhrála a vlastně i podruhé, kdy z městského úřadu poslali náš spor ke krajskému úřadu a ten dal doporučení řešení věci a vrátil spor zpět. Městský úřad rozhodl jinak, než měl doporučeno krajem.
Nyní byl soud, který se týkal dětí a tam soudkyně napsala, že jsme spolu po rozvodu v podstatě tři roky žili a podíleli se na společné domácnosti a něvěří mi, že to není pravda. Může mě opět bývalý manžel s tímto dokladem od soudu, udat na městském úřadě či na kraji o neoprávněném pobírání sociálních dávek, kdy by bylo rozhodnutí jednoznačné, přesto že to není pravda nebo tím, že už to řešil kraj a konečné rozhodnutí vydalo město, mě udat nemůže, jelikož je toto dořešené.
Děkuji Petra
No při svém přístupu vás může udat kdykoli, třeba i s tím, že jste dostala milion od Trumpové darem, když jste ji někde potkala; druhá otázka je, zda udání bude přijato a jak se kněmu postaví úřady Jen se mi tak honí hlavou, jestli to náhodou není psychycké týrání nebo dokonce stalking (ačkoli to spíš ne) a jestli byste nemohla sáknout k protiútoku. Ale to je jen námět k zamyšlení; ale stejně zkuste Bílý kruh bezpečí, když nepomohou, aspoň se tím nic nepokazí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.