Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
reklamoval jsem položku za kterou mi měli být vráceny peníze. Jenže mi nepřišlo oznámení o příchozích penězích. (je to už 14 dní) Tak jsem to začal hledat a našel jsem že zůstatek na mém účtě je xx Kč a disponabilní zůstatek ukazuje přesně o částku která měla být vrácena méně. Nemám žádne trvalé příkazi ani nic. Jen prostě čistý účet na placení kartou. Nevíte někdo proč to tak je?
Kontaktujte ten obchod, odkud by Vám měla být částka vrácená. Nejlépe telefonicky. A připravte si všechny potřebné dokumenty k ruce. Teda číslo Vaší objednávky a den, kdy jste jim odeslal zboží zpátky a jakým způsobem. Pokud Vám dosud od nich nepřišlo vyrozumění, že Vám vrací peníze na účet, nemůžete to mít v bankovním vyúčtování. A měl jste reagovat dříve, 14 dní je docela dlouhá doba.
A proč byste nemohl, když je máte teda zpátky na kontě? Jste si jistý, že to dobře vysvětlujete? Nějak tomu už nerozumím. A to platím přes Interbanking a kartou skoro v jednom kuse a také už mi byly vráceny peníze e-shopem několikrát. Jakmile jsou zpátky na mém kontě, mohu je používat. A nahoře ve své otázce jasně píšete, že Vám oznámení o "vratce" nepřišlo a že už to je 14 dnů, tak jak to teda vlastně je?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.